Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vælge en bypass kirurg

  Før en læge er kvalificeret til at være en bypass kirurg , der er år tilbragt under udarbejdelse. Uddannelsesmæssige krav , bopæl uddannelse og eksamener certificeringen, er alle en del af den uddannelse, der kræves for anerkendelse som en bypass kirurg . Vælg din læge er baseret på en samling af oplysninger, herunder års erfaring og antallet af bypass procedurer udføres

Vælg en kvalificeret Bypass Surgeon


1 .
Erkend , at for at kvalificere som en bypass kirurg , skal en læge være godkendt af den American Board of Internal Medicine ( se Resources nedenfor ) . Hertil kommer , skal han bestå krav og være certificeret i sub-specialitet af kardiovaskulær sygdom .
2 .
Spørg din primære sundhedstjeneste læge for sin indstilling . Da specialist i hjerte-kar- sygdomme vil arbejde tæt sammen med din læge , er det bedst at vælge en person , med hvem lægen har et godt samarbejde .

3 .
Tjek med dit forsikringsselskab planen . Hvis du har en politik , der begrænser dine valg til læger inden for det politiske netværk , kan du have et begrænset antal , hvorfra man kan vælge . Hvis du vælger en bypass kirurg , der ikke er på listen over planen medlemmer , kan du blive ansvarlig for en masse ud-af-udlæg .
4 .
Find en bypass kirurg , der er let tilgængeligt fra dit hjem . Uanset om du skal bruge offentlig transport eller dine personlige bil , du ønsker at have et sted, der er tæt .
5 .

Interview dem, der arbejder i lægens kontor . Spørg relevante spørgsmål . Hvem dækker for lægen , når han er væk ? Hvor lang tid tager det normalt tager at få en aftale ? Hvilket hospital stiller lægen bruge? Som vender tilbage dine opkald , når du har et spørgsmål ?
6 .
Spørg om antallet af bypass- procedurer kirurg har udført inden for det sidste år . Tøv ikke med at spørge om resultaterne af kirurgi . Der er nogle ting, som vil rejse et rødt flag , såsom et stort antal patienter, som oplever komplikationer fra infektioner .
7 .
Check godkendelse af anlægget , hvor proceduren vil blive udført . Du kan bede sygehuset om den seneste evaluering JCAH ( Blandede Kommission om akkreditering af Healthcare ) , eller gøre en online check på Quality Check ( se Resources nedenfor ) .

gode råd og advarsler


 • Se efter bogstaverne " FACS " efter kirurgens navn . Dette tyder på at han har opfyldt alle de kvalifikationer, anerkendelse som en Fellow af American College of Surgeons .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------