Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide , hvornår de skal ringe til lægen efter bypass operation

  Den største del af bedring efter bypass operation sker efter, at patienten går hjem . For de første par uger efter operationen , er det vigtigt at vide, hvornår man skal ringe til din læge om symptomer , som kan tyde på problemer med healing . Efter udskrivelse, vil lægen give dig en liste over potentielle symptomer med protokol om , når han skal anmeldes

Forstå Recovery -processen


1 .
Anerkend rødme på incisionssted som et tegn til at kontakte din kirurg med det samme. Dette kunne være en indikation af, at infektion har sat i. Mens nogle rødmen er til stede under helingsprocessen , en stigning i størrelsen og farven skal indberettes til din læge .
2 .
Undersøg stedet for enhver form for udledning . Væske siver fra såret kan være et tegn på infektion .

3 .
Rapporter feber til din bypass kirurg . Selv om det kan være et resultat af en anden type infektion eller virus , er det kun din læge er kvalificeret til at foretage denne afgørelse . Hvis det er et resultat af bypass-operation , er det bydende nødvendigt at blive behandlet omgående med passende antibiotika .
4 .
Kender symptomer såsom kulderystelser er en indikation af, at du skal ringe til din læge efter bypass operation . Det er almindeligt, kulderystelser og feber , der skal ledsage en infektion .
5 .

Find en ændring i hjertefrekvens eller rytme en vigtig indikator , at du skal ringe til din læge . Hvis du føler dit hjerte slå hurtigt , eller hvis du alt for at blive træt , kan du have udviklet et hjerte rytme uregelmæssigheder .
6 .
Rapport¨¦r symptomer som hævede ankler og hurtig vægtstigning til din læge . Dette kan indikere en reduktion i hjerte -funktionen . Fastholde væske kan føre til hjerteinsufficiens , hvis de ikke behandles hurtigt og korrekt.

Flyt Past Recovery


1 .

vide , at genopretningen vil overgangen til en ny livsstil . Af den anden måned , er mange i stand til at vende tilbage til arbejdet . Dem, der arbejder job med intens manuelt arbejde kan have til at vente lidt længere .
to .
Vilje til at opretholde en sund kost for at forbedre hjertefunktionen . Mindske eller fjerne koffein og alkohol , og følg en fedtfattig , lav-kolesterol kost.
3 .
Følg lægens retningslinjer og anbefalinger til en rutinemæssig øvelse program . Walking er altid en god mulighed .

gode råd og advarsler


 • Det er bedre at fejle på siden forsigtighed , når du ringer til din læge . Nogle symptomer , såsom vejrtrækningsbesvær , kan være livstruende .
 • Walk i et indkøbscenter eller på et løbebånd under ekstreme vejrforhold for at få din daglige motion i.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------