Position: sygdoms > 3 >

hvordan man vælger en hofte kirurg

  Den mest afgørende del af et velfungerende hofte udskiftning er din evne til at vælge den bedste kirurg for dig . Dette er vigtigt for alle typer af hofte kirurgi , men er især tilfældet med hensyn til at beslutte, om den minimalt invasiv hofte kirurgi bør betragtes som en mulighed . En kirurg bør bedømmes på mange kvaliteter , herunder evnen og en god track record med hofteledsalloplastik

Find den bedste kirurg For You


1 .
oprettet flere aftaler med mindst to forskellige kirurger . Tal med en kirurg , der gør den traditionelle hofteledsalloplastik , og en, der er specialist i de nyere , mindre invasiv procedure . Vær sikker på at spørge , hvor mange operationer hver har udført , og hvor mange har været en succes .
2 .
Har en kirurgisk baggrund check om potentielle kirurger med American Medical Association ( se Resources nedenfor ) . Her vil du kunne finde detaljerede oplysninger om særlige kirurger , herunder deres specialiteter , steder og medicinske kredse status .

3 .
Sørg for, at lægen kan besvare eventuelle spørgsmål, du har på en måde , som du kan forstå . Hvis din læge ikke kan , kan han ikke være rigtigt for dig .
4 .
Spørg venner , familie , kolleger og bekendte , der har gennemgået hoftealloplastik kirurgi for at hjælpe dig vælge din kirurg gennem anbefalinger . Generelt få fører fra folk, du har tillid er den bedste måde at finde en god kirurg .
5 .

Forstå netop dine behov for hofte udskiftning kirurgi og kontakt dit lokale hospital for specialister, som normalt beskæftige sig med din tilstand. Dette kan være et godt sted at finde din fysioterapeut så godt, som vil være nødvendig efter operationen .

gode råd og advarsler


 • Vælg en kirurg , der gør du føler dig komfortable og hjælper dig med at gå ind i denne operation med en positiv attitude . Dette er yderst vigtigt for den samlede succes af kirurgi . En kirurg , der giver dig personlig opmærksomhed , gør du føler dig tryg , tillidsvækkende , og kan besvare dine spørgsmål klart vil du føle dig meget mere sikker i gennemgår denne operation , og du vil have en mere positiv oplevelse generelt .
 • Traditionelle hofte kirurgi kan være din eneste mulighed , hvis din tilstand gør en mere indgribende tilgang , men du bør altid spørge , om minimalt invasiv er tilgængelige for din procedure .
 • Da minimalt invasive hofteledsalloplastik har ikke været omkring så længe , det er yderst vigtigt at spørge en potentiel kirurg , hvor mange operationer de har udført og hvor stor succes de har været.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------