Position: sygdoms > 3 >

hvordan man vælger en plastikkirurg

   Under forberedelsen af plastikkirurgi er der visse kvalifikationer , du skal søge , når lægen Udførelse operationen . Plastikkirurgi kan dække mange forskellige områder af kroppen , og ikke alle kirurg er den rigtige læge til jobbet . Lær at vælge en plastikkirurg ved at følge disse trin
1 .
bestemme, hvilken slags plastik kirurgi procedure , du ønsker . Den bedste kirurger normalt specialiserer sig i en bestemt operation i stedet for en række forskellige operationer .
2 .
Find en specialist i den type operation , du ønsker . Selv hvis du skal rejse ud af byen for at finde en bedre kirurg , det er værd at dit helbred og krop at gøre ordningen .

3 .
Spørg kirurgen spørgsmål om deres erfaringer med , at den pågældende kirurgi , du ønsker . Spørge, hvor mange operationer de har udført , og hvor mange år de har været udførelse af denne operation . En kirurg bør ikke have et problem, der tillader dig at kontakte tidligere klienter med lignende operationer til dine .
4 .
Sørg kirurg er certificeret af American Board of Plastic Surgery . Der er ikke sådan certificering som et bræt certificeret kosmetisk kirurg . Hvis en kirurg siger noget andet , så lad .
5 .

Find ud af omkostningerne ved operationen , men sammenligner denne pris med prisen på andre læger. Hvis prisen er langt under , hvad andre læger afgift , være forsigtige . Operationer udført for meget lave priser kan ende med at koste dig mere i det lange løb fra komplikationer .
6 .
vide, hvis kirurgen får lov til at udføre kirurgiske indgreb på eventuelle lokale hospital . Hvis din foretrukne hospital ikke vil give din kirurg for at udføre operationer på deres hospital , ikke tillader ham eller hende til at operere på dig .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------