Position: sygdoms > 3 >

Sådan stedet en ansigtsløftning

   Kosmetiske operationer i de sidste par år er blevet mere og mere populære . De teknologier, har fået bedre og sikrere for patienten . Men de er ikke perfekt , og du kan få øje på en person, der har for nylig haft en ansigtsløftning , hvis du ved hvad du skal kigge efter <. br > 1 .
Se efter ticklers ardannelse bag ørerne . En person, der har haft en ansigtsløftning ofte har nogle ar bag hendes ører , hvor ansigtet var " løftet " og trak sig tilbage . Men nogle kosmetiske kirurger er gode nok til at gøre ar unnoticeable .
2 .
Afgør, om personen har en evig udseende " overraskelse ". Med andre ord, hvis ansigt vises trukket for stramt, det er mest sandsynligt et tegn på en ansigtsløftning .
3 .

Check for hårtab omkring kanterne af hårgrænsen og bag øret . Nogle gange , når face-lift er gjort, er hårsækkene påvirket , og vækst på kanten af hårgrænse er hæmmet.
4 .
Kontroller , at der er sket en ændring i form af øreflippen . Under et face- lift , er det øreflippen ofte trukket ud af form , danner , hvad der betegnes som en Djævelens øreflip eller hængende øreflip . Øreflippen vil hænge nedad , som om det er ved at blive trukket . En anden form ændring i øreflippen , der angiver en ansigtsløftning procedure er øreflippen peger mere mod bagsiden af hovedet .
5 .
Vær opmærksom på eventuelle personlighed ændringer . Dette er den sværeste tegn at spore, men folk bliver ofte mere trygge og udadvendt efter plastikkirurgi . Dette er generelt mere af en styrke observation snarere end en eneste indikator , at en face- lift blev udført på den person .

----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------