Position: sygdoms > 3 >

hvordan du fjerner en tatovering med dermabrasio

  Fjernelse tatoveringer er en stor forretning i disse dage . Mange mennesker , der har fået tatoveringer i deres teenagere og tyverne beslutter i trediverne og fyrrerne at få dem fjernet . Der er forskellige tatovering fjernelse teknikker , en af dem er dermabrasio . Dermabrasio fjerner lag af huden på tatoverede område, der indeholder blæk og lader huden regenerere så tatovering er ikke længere synlig
1 .
Find en bestyrelse certificeret plastik kirurg , der udfører dermabrasio for tatovering flytninger.
2 .
Opsætning af en konsultation med din kirurg for at tale om fordele og ulemper ved dermabrasio som en tatovering fjernelse teknik . Bede om at se før og efter billeder af tidligere tatovering flytning med dermabrasio .

3 .
Lav en aftale for din procedure . Vælg et tidspunkt , der vil give dig et par dage til at inddrive fra proceduren . Du ønsker måske at gøre det i slutningen af arbejdsugen eller tage en dag eller to ud efter indgrebet .
4 .
Anvend en lokalbedøvelse til følelsesløs området af din tatovering . Din kirurg vil anvende bedøvelse samt isposer til følelsesløs på huden og gør den fast . En spray vil også blive brugt til at fryse huden i det pågældende område .
5 .

Fjern det øverste lag af huden over din tatovering med en særlig slibende instrument . Din kirurg fjerner huden med en roterende instrument med en slibende børste er specielt konstrueret til at skrælle væk lag af huden .
6 .
Put antibiotisk salve og ren gaze over det berørte område . Umiddelbart efter din dermabrasio procedure , vil det område, hvor din tatovering var ser alvorligt børste brændt og vil blive blødning .
7 .
Rens berørte område forsigtigt flere gange om dagen og genanvende salve og gaze for cirka fem til otte dage , indtil huden genvækst er sket. Vend tilbage til din læge om en opfølgning udnævnelse til sikre helingsprocessen forløber normalt , og at du er klar til at lade din hud udsættes for.

gode råd og advarsler


 • Tal med din kirurg om forskellige tatovering fjernelse teknikker til at afgøre, om dermabrasio er den rigtige fremgangsmåde for dig . Laser fjernelse og udtagelse er andre populære og effektive procedurer , der anvendes til at fjerne tatoveringer .
 • Professionelle tatoveringer er som regel lettere at fjerne med dermabrasio fordi blækket blev anvendt jævnt og din kirurg kan lettere fjerne alle de lag af huden påvirkes af blæk .
 • Solen kan forårsage misfarvning af det berørte område , så undgå direkte sollys og bruge solcreme når solen.
 • Ardannelse og misfarvning af huden er en meget mulig bivirkning ved dermabrasio behandlinger .
 • Infektioner kan let start efter dermabrasio , så følg din kirurg ordre til pasning af din nyligt fjernet tatovering og deltage i opfølgende aftaler , så din kirurg kan holde skarpt øje med din opsving .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------