Position: sygdoms > 3 >

hvordan man behandler Gerd med kirurgi

  Næsten halvdelen af Amerika lider GERD , de mest almindelige gastrointestinale tilstand . GERD er forekomsten af mave syrer slipper op i spiserøret , hvilket skaber en brændende fornemmelse ( halsbrand ) . GERD er oftest forårsaget af enten en fejl i den nederste esophageal sphincter , eller en hiatal brok . De fleste sager kan styres med medicin og en ændring i livsstil . Andre gange er kirurgi nødvendig for at lindre ubehaget og progression af skader , der skyldes GERD

Du skal bruge: .
GERD Information .
Læge .


1 .

Kend de faktiske forhold. Kirurgi har aldrig været et populært valg for GERD behandling som den meget invasive procedurer vejede for tungt i forhold til tilstand . Med den nylige indførelse af en minimalt invasiv laparoskopisk kirurgi og de gode resultater rapporteret af patient og læge , men at kirurgi behandle GERD er blevet mere almindelig .
2 .
Forstå laparoskopisk kirurgi fordele . Ideen om den operation er ca det samme som før , men brugen af laparoskop som forstørrer dens emne kirurgen er i stand til at være mere præcis , gøre mindre skade , spill mindre blod og lave små snit . Resultatet er mindre komplikationer og kortere restitutionstid .
3 .
Kend teknikken . Teknikken i kirurgi indebærer løst indpakning maven omkring spiserør og sikre det med silke sutur . Silke sutur bruges også til at lukke esophageal pause ned omkring spiserøret . Dette forhindrer brok ion af reparation i brystet.

4 .
Forhindre og ernæringsmæssigt behandle GERD . Med eller uden kirurgi , en sund kost og regelmæssig motion er kraftige behandlinger for GERD . Fører en dagbog og omhyggelige notater af , hvor effektivt det virker for dig . Fortæl Deres læge om dine planer på dette område , og søge deres råd . Dette kan være en stor kompliment til kirurgisk behandling .

gode råd og advarsler


 • Søg en læge rådgivning på de første tegn på GERD .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------