Position: sygdoms > 3 >

hvordan man får en delt tunge

  At have en split tunge , også kendt som tungen forking eller kløvet tunge , er stigende i popularitet . Mange mennesker kan lide udseendet af en kløftet tunge , men den høje pris for at have opdelingen sker ved en plastikkirurg får mange mennesker til at splitte deres tunger derhjemme

Du skal bruge: .
Fiskesnøre


1 .
Pierce tungen og lad det hele fuldt ud . Fuld helbredelse kan tage op til en måned . En tungepiercing er absolut nødvendig, når du splitte din tunge dig selv .

2 .
Sørg for at du har en høj tolerance for smerte . Opdele tungen selv tager flere uger , og proceduren indebærer en masse smerte .
3 .
Tag en fiskeline og før den gennem hullet hvor din tunge var gennemboret . Line snøren op med spidsen af din tunge og binde en knude på den linje så stram som du kan bære . Tie og andet knude i den linje , således at det er så stram det gør ondt .
4 .

Gentag trin 3 hver 3 til 4 dage . Linjen skal løs efter et par dage , så du kan klippe det af og erstatte det .
5 .
Fortsæt det primære proces indtil tungen er næsten fuldt delt . Det vil tage mellem 4 til 8 uger . Du skal muligvis bruge et barberblad eller kniv til at skære den sidste lille del af tungen .
6 .
Øv ved hjælp af din nye split tungen . Du vil snart kunne flytte hver sektion individuelt og være i stand til at tale uden en Lisp .

gode råd og advarsler


 • under en licens sundhedsperson splitte din tunge er hurtigere , sikrere og mindre smertefuld . Under tungen , opdelt efter en professionel bør være dit første valg .
 • Opdeling dit eget sprog kan være risikabelt . Hvis du oplever kraftig blødning søge akut lægehjælp .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------