Position: sygdoms > 3 >

hvordan man får øje smykker implantater

  Eye smykker implantater opstod i Nederlandene og er blevet en mode trend i USA . Stykker af metal er vedlagt lige under slimhinden i øjet og er kun mærkbar , når man ser til siden . Eye smykker er aftageligt , hvis du ændrer din mening om at have en platin juvel knyttet til dit øjeæble
1 .
Find en øjenlæge kirurg , der er villig til at implantat din del af øjet smykker . Flere læger mener, at risikoen for denne procedure langt opvejer eventuelle fordele , du kan modtage fra den. Du kan logge på American Academy of Oftalmologi hjemmeside for at finde en øjenlæge i dit område .
2 .
Få en lille brik , omkring 0,13 inches , af platin i form af en hjerte eller en halv-moon anbragt under ydre hud af dit øjeæble . Du får en lokalbedøvelse for proceduren, og det tager cirka 15 minutter at udføre .

3 .
Vær påpasselig med ikke at løsne øjet smykker , når du gnider øjnene . Medlemmer af det medicinske samfund , der er imod denne procedure er udtryk bekymring for, at ædelstenen kan medføre langsigtede skader på øjet og dit syn , når den bevæger sig inde i slimhinden i øjet .

gode råd og advarsler


 • Sørg for, at juvelen du har indopereret udelukkende er fremstillet af et inert materiale .
 • Kontakt din øjenlæge kirurg omgående, hvis dit øje juvel flytter eller skærer gennem øjet .
 • De fleste patienter oplever rødme og irritation for ca 2 uger efter denne procedure .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------