Position: sygdoms > 3 >

hvordan man finder en kirurg

  Du vil være i stand til at lokalisere en kirurg og gennem de rette ressourcer og etablering af netværk gennem læger henvisninger tjenester og den lokale medicinske samfund . Hvis der er en medicinsk skole i din by , kan du ringe til dem for en liste af læger . Ring til det sygehuse, der er kendt for den slags kirurg , som du har brug for og bede om at få en liste, der sendes til dig . Du kan have til at gå til en af de store medicinske faciliteter . Det afhænger af hvor du bor , og hvad der findes i din stat og by og nærmeste større byer .

Du skal bruge:
God sygesikring
. Historie din medicinske tilstand fra eksisterende læge .
X-stråler , laboratorieresultater .
Liste over tidligere læger høres .


1 .
Hvorfor har du brug for en kirurg ? Hvad er din medicinske tilstand , der berettiger operation ? Eller er det for en reference og retsspørgsmål , at nogen har haft operation, og det ikke viser sig godt . Dette vil afgøre den slags kirurg du nødt til at finde .
2 .
Hvor lang tid har det medicinske problem eksisterede ? Anses det for terminalen , og er der er en hastende liv eller død ? Hvorfor har ikke de nuværende læge har henvist dig til en person , som er kompetent ? Disse er de spørgsmål, den nye læge vil bede din første indtag og undersøgelse .

3 .
Du skal rådføre sig med mindst to andre kirurger og /eller team af specialister til at tjekke tilstanden ud . Var der en CT-scanning gjort eller MR , hvis så de har brug for at blive sendt til den nye kirurg og du skal spørge i forvejen for dem at blive sendt .
4 .
Sidst men ikke mindst , rådføre sig med den nye kirurg på deres kontor og planlægge , hvad der vil ske næste . Du kan følge op med de lokale lægelige samfund og se , om lægen er i god stand og også se, hvad hospitalet ( r ) han er på personalet. Hospitalet bør spille en stor rolle i beslutningen om, hvorvidt du vil gå med kirurgen . Hvad er hans succes ratio med patienter med den slags kirurgi vil du blive brug for ?

gode råd og advarsler • Få op foran oplysninger om omkostningerne , og hvad du kan forvente med hensyn til at blive fri fra arbejde , eller at blive genskabt efter operationen .
 • En ikke-medicinsk person står over for en beslutning , der afgør , om eksperterne gør jobbet og en masse er ridning på deres ekspertise og evne . Vær omhyggelig i dit beskæftiger sig med den medicinske profession .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------