Position: sygdoms > 3 >

hvordan man har en maveplastik

   En maveplastik er også kendt som en maveplastik . Det er en større kirurgisk procedure , hvor overskydende hud og fedt fjernes fra underlivet . Musklerne strammes , hvilket reducerer en fremstående mave for udseendet af en meget slankere fysik
1 .
gøre nogle lektier . En maveplastik er en større operation med nogle risici og specifikke komplikationer forbundet med proceduren . Komplikationer kan omfatte blodpropper , infektion , dårlig sårheling og iøjnefaldende ar , som kan nødvendiggøre plastikkirurgi senere . Proceduren er normalt ikke dækket af de fleste forsikringsselskaber .
2 .
Tal med din læge om at forberede din operation . Hvis du er ryger , planlægger at holde op med at ryge mindst to uger før operation, og ikke begynder igen før mindst to uger efter indgrebet .

3 .
lade hjælp til en dag eller to efter operationen , og sørge for at nogen kan køre dig hjem efter operationen . De fleste Fedtsugning kirurgi er udfærdiget i en ambulant kirurgisk center .
4 .
Vær opmærksom på , at operationen vil tage op til fem timer afhængig af mængden af arbejde, der skal gøres . Incisionen er lang og går fra hofteben til hofteben . Du vil få sting , hæfteklammer og en dræn . Maven bliver hævet og du vil have smerter og ubehag . Din læge vil give dig medicin for smerter .
5 .

Forbered dig på at ikke være i stand til at stå ret op og ned for et par dage efter din maveplastik . Du vil modtage instruktioner til badning , dressing ændringer og motion . Sting vil blive fjernet i omkring en uge . Du kan have til at bære en støtte beklædningsgenstand for et par dage eller uger , og det vil tage op til seks uger eller mere for at komme til hægterne.
6 .
Erkend , at dine ar vil se rødt og rå for de første 6 måneder eller deromkring , da de helbrede og kan tage op til et år til at flade ud og lysere . De vil aldrig helt forsvinde .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------