Position: sygdoms > 3 >

hvordan man har sinus kirurgi

  Akut og kronisk bihulebetændelse , der ikke reagerer på konventionel medicinsk behandling kræver bihule kirurgi at løse problemet . En sikker og fælles procedure , sinus kirurgi fjerner blokering i bihulerne til at genoprette normal funktion . Lær hvad du kan forvente , før du gennemgå sinus kirurgi
1 .
Find en øre -, næse- og halslæge ( ENT ) i dit område . Spørg venner og familie for anbefalinger eller tal med din praktiserende læge og bede om en henvisning .
2 .
Forvent ENT til at tage en detaljeret oversigt over dine problemer med bihulerne , herunder oplysninger såsom hyppighed , varighed , mistanke om årsag og tidligere behandlinger .

3 .

Vid , at ENT bruger diagnostiske tests for at bestemme de medvirkende faktorer ansvarlig for din sinus problemer . Undersøgelserne omfatter CT -scanninger , blodprøver ( for en eventuel allergi ) og lugt tests . X-stråler giver ikke et klart billede af sinus -området og er generelt undgås .
4 .
forstå, at der er tre grundlæggende sinus kirurgi procedurer og kirurgi valgt til dig , er baseret om årsagen til sinus problemet . I en funktionel endoskopisk sinus kirurgi , er et endoskop bruges til at åbne op for eksisterende sinus passager til at dræne slim opbygge . Når drænet , bihulerne vende tilbage til normal funktion . Denne procedure er den mest almindelige og har en 90 procent kur sats . Billedet guidet kirurgi er også en mulighed , der er forbeholdt kronisk bihulebetændelse ramte . Brug et endoskop og fiberoptiske rør , kirurger navigere gennem sinus ved at se en skærm . De bruger små værktøjer anbragt i en lille snit til at åbne op bihuler og afløb slim ( som regel gøre et snit ind i sinus ) . Den tredje mulighed-og mindst brugte-er Caldwell-Luc procedure . Normalt udføres på mennesker , der har en malignitet, denne operation gør et snit i overkæben , som den molære at nå bihuler . Kirurgen forbinder maksillære sinus med næsen ved at lave et snit , hvorved de påvirkede slim at dræne ud af næsehulen .
5 .

Erkend , at bihule kirurgi er generelt en ambulant procedure medmindre der opstår komplikationer .
6 .
Genoprette fra sinus kirurgi i hjemmet ved at hvile . Forventer at have nogle pakning og en forbinding under næsen for at fange lyset blodet , der normalt følger sinus kirurgi .

gode råd og advarsler


 • Brug en luftfugter og salt skylles ( som foreskrevet af Deres læge ) for at holde nasal passager fugtig efter operationen .
 • Monitor dræning , der kommer fra næsen . Ring til din læge, hvis du bemærker usædvanlige dræning , som kunne tyde infektion .
 • Kend risici forbinder med sinus kirurgi . Risici altid følge procedurer , der bruger bedøvelse . Tal med din anæstesilæge og give ham en komplet historie for at undgå problemer . Forstå at sinus kirurgi procedurer meget kommer tæt på hjernen . Selv om meget sjældne , kan hjernen blive punkteret , hvilket væske sive ind i næsen . Denne klare væske lækage kan forårsage meningitis , så overvåge dræning efter operationen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------