Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan acceptere ens næse

  I et samfund med hurtige løsninger , er det nemt at finde ting om din krop , du gerne vil ændre . Mange mennesker , både mænd og kvinder , kan ikke lide udseendet af deres næse eller tror, det ikke passer ind i deres ansigt. Nogle mennesker kirurgisk rette eller forbedre deres næse gennem en plastikkirurgi procedure kaldet næsekorrektion . For mange er kirurgi ikke en mulighed . Fokus på at acceptere din næse er god start på at acceptere din krop til den måde, det er

Du skal bruge: .
Powder Blush
. Bronzing Powder .
Blush pensel .
Spejl.


1 .
nedtone din næse med din frisure . Tight , kan trækkes tilbage ponytails gøre din næse skiller sig ud længere . Vælg en frisure , der indrammer ansigt og tager fokus fra næsen .
2 .
Kig på billeder af andre, der har dårligere næser end dig , ligesom på internettet . Sæt dit udseende i perspektiv . Der kan faktisk være mange andre mennesker misundelig på dig og ville ønske, de havde en næse som din .

3 .
Tag billeder af dig selv fra forskellige vinkler og vælge hvilket billede får dig til at se bedst . Når du tager billeder , kan du prøve at placere dit ansigt i denne vinkel , så du er glad , når du ser dit billede i billedet senere .
4 .
Anvend blush eller Bronzing Powder i billeder , hvis du har en bred næse . Små områder af blush på hver side af næsen skabe skygger og kan gøre en lang næse look smallere . Dette er ikke en god hverdag ser ud, som det er for indlysende , men fungerer godt til billeder .
5 .

Se på dit ansigt i spejlet hver dag og fokusere på næsen . Indse dette er det næsen , du blev født med , og på dette tidspunkt , er det næsen , du har . Slå dig op over størrelse eller form næsen forringer din livskvalitet . Overvej det din egen signatur look . Accepter din næse som den er og skabe fred med det .

gode råd og advarsler


 • Hvis størrelsen og formen af din næse virkelig har påvirket din livskvalitet eller du rent faktisk har problemer med at trække vejret gennem næsen , kan du overveje at lave en høring aftale med en plastikkirurg . Accept næsen skaber et højere selvværd for dig , og hvis du ikke kan gøre det alene , kan du brug for ekstra hjælp til at komme tilfredshed med det udseende , som du ønsker .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------