Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan forberede sig på amputation

  En traumatisk ulykke , kræft eller andre alvorlige sygdomme kan kræve amputation . Gennemgår amputation kirurgi er ikke kun en fysisk belastning , det er også en følelsesmæssig og psykologisk tilpasning , der tager tid at acceptere . At bistå healing, lære, hvad de kan forvente fysisk og følelsesmæssigt , før din operation
1 .
Spørg din praktiserende læge og kirurg detaljer om den procedure at fjerne dine lemmer . Find ud af hvor lang tid operationen tager , hvad de kan forvente genopretning og hvor længe du skal vente med at bruge en protese lemmer .
2 .
Rådfør dig med fysioterapeuten , der vil hjælpe dig efter amputation kirurgi . Hun kan forberede dig til de øvelser , du vil udføre, og giver dig øvelser til at arbejde på inden operationen for at styrke din krop til en hurtigere helbredelse tid .

3 .
Vælg en prosthesist , der er certificeret og har erfaring med de nyeste kunstige lemmer . Mødes med ham og spørger , hvad du skal forvente på udnævnelser . Skema opfølgning udnævnelser til at sikre din kunstige lemmer passer korrekt .
4 .
Tal med en rådgiver før og efter operationen om de følelser , du føler . Det er normalt at være trist og vred . Lære at udtrykke disse følelser på en sikker måde , så du kan flytte forbi dem og tilpasse sig de forandringer i dit liv .
5 .

Find andre amputerede via din hospitalet eller community støttegrupper . Disse mennesker deler en fælles erfaring og kan tilbyde dig support og svar .

gode råd og advarsler


 • Vær aktiv efter din amputation operation . Dette forbedrer din fysiske tilstand og din mentale udsigter .
 • Følg alle retninger fra din kirurg , fysioterapeut og prosthesist . Deres instruktioner er skræddersyet til dine behov , og bør lette helingsprocessen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------