Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan håndtere efter gastrisk bypass-operation

  Gastric bypass operation er en procedure, som skaber en lille mave med hæfte en del af maven og derefter vedhæfte en del af tyndtarmen til denne pose . Læger udføre denne operation for at begrænse fødeindtagelse henblik på at fremme vægttab hos overvægtige mennesker . Til at klare efter gastrisk bypass-operation , er du nødt til at følge visse ændringer i livsstil og kost
1 .
Plan om at bruge 2 til 5 uger at komme sig efter denne operation før genoptage dine normale aktiviteter . Patienter blive to til tre dage på hospitalet , før de går hjem .
2 .
håndtere enhver smerte eller ubehag ved at tage medicin ordineret af Deres kirurg . Du kan føle hævelse eller ømhed af maven . Se din læge , hvis du oplever blødning eller tegn på infektion i løbet af restitutionsperioden.

3 .
Følg udviklingen kost angivet af Deres læge . Dette kan være en 12-ugers plan , der består af gradvist stigende fødeindtagelse fra flydende til purerede fødevarer , så på vej til bløde og endelig til regelmæssig fødevarer .
4 .
Spis små mængder mad og tygge det langsomt . Spise for meget mad eller for hurtigt i løbet af et måltid kan forårsage dumping syndrom . Denne tilstand kan forårsage kvalme , opkastning eller smerte . Drik væske og spise mad , at din mave kan tåle og optage nye fødevarer én ad gangen .
5 .

Drik mindst 8 glas vand dagligt for at undgå dehydrering . Prøv at drikke væske mellem måltiderne som din mindre mave er i stand til at holde både vand og mad i et måltid .
6 .
Forhindre et vitamin eller mineral mangel ved at tage flere vitaminer , kalcium , B -12 vitamin og mineraler regelmæssigt . Efter gastrisk bypass-operation , har kroppen problemer med at optage næringsstoffer .
7 .
Start udøver regelmæssigt for ekstra vægttab . Begynd med at gå et par minutter hver dag og gradvist øge den tid længde. Gennemføre en øvelse program, der er passende for dig ved at bede din læge anbefaler. Patienter kan klare efter gastrisk bypass-operation ved at indarbejde disse livslange ændringer i spisevaner og motion mønstre til med at bevare vægttabet.

gode råd og advarsler


 • Se din læge til opfølgning eksamener og evaluering i det første år efter gastrisk bypass-operation .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------