Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan helbrede hurtigt efter en rhinoplasty

  En Rhinoplasty er en specialiseret næse kirurgi , der også er kendt som en " næse job . " Mens der er mange typer af næsekorrektion operationer , herunder operationer af septum og kirurgi af næseryggen , helingsprocessen stillingen næsekorrektion er normalt det samme . Her er nogle måder at helbrede bedre og hurtigere efter en næsekorrektion

Du skal bruge: .
Ice
. Smertestillende medicin.
Puder eller andre Krængning enheder .
En massage terapeut ( valgfrit ) .


1 .
Is vævet omkring næsen med bløde , fleksible køleelementer . Undgå at røre ved næsen direkte . Det er vigtigt at holde is i ansigtet konstant i 24 timer efter operationen for at mindske hævelse og minimere smerte.
2 .
tage den ordinerede smertestillende medicin . Din læge vil sandsynligvis ordinere Vicodin efter en næsekorrektion , fordi det er en af de få høj styrke smertestillende medicin , som ikke fortynder blodet . ( Efter en næsekorrektion , er det sandsynligt, at du vil have mindst en næseblod . )

3 .
Incline dit hoved på puder , så du ikke lægge hovedet fladt i en uge efter operationen . Dette vil hjælpe til at dræne væske fra næsen og i ansigtet.
4 .
Undgå at øge din puls gennem aerob aktivitet . Øge din puls vil medføre blod til at haste til næsen , som vil forlænge helingsprocessen og øge hævelse .
5 .

Overvej at have en lymfatisk massage . En lymfatisk massage er en meget blid massage , som udføres på væv omkring din lymfeknuder , som er beliggende i nakken og under armene . Klar lymfeknuder vil bidrage til at dræne væske fra dit ansigt .

gode råd og advarsler


 • Vær tålmodig .
 • Det er fælles for mennesker, der har haft en næsekorrektion at have ujævn hævelse i ansigtet . Du kan endda lige har en sort øje .
 • Mild depression er også almindeligt tre til fire dage efter operationen , så sørg for at have venner og familie til at give komfort .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------