Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan overveje seksuelle kønsskifteoperation , hvis du er kvinde til mand transseksuelle

  For kvinde til mand ( FTM ) transseksuelle personer , er seksuel kønsskifteoperation langt mere kompleks end en enkelt procedure . Der er flere trin til at overveje : "top kirurgi " eller ændring af bryster , fjernelse af de indre organer , lukning skeden og bygge en penis

Du skal bruge: .
Surgeon henvisninger
Terapeut .
Op til $ 50. 000.1 .
Bliv fortrolig med hvem du er . En god terapeut kan hjælpe dig ro i din sande køn som du overgang til en mandlig udseende , først i en støttende gruppe og senere i dit arbejde og sociale liv . En rådgiver kan også hjælpe dig med at håndtere følelser , der vil blive ændret af testosteron .
2 .
Live fuld tid som en mand og tage androgener eller mandlige hormoner for et år forud for operationen . Denne periode er normalt kræves af de fleste kirurger .
3 .

Overvej , at de fleste FTMs søger kirurgiske lindring gennemgå " top kirurgi " som en første procedure . Bryster kan reduceres eller fjernes , og brystet kan være hugget for at opnå en mandlig fremtoning .
4 .
Forskning fjernelse af æggestokke ( ooforektomi ) og livmoder ( hysterektomi ) samt vaginal lukning . Disse procedurer er ofte gjort lige så meget som ét år forud for penis byggeri .
5 .
Kig til muligheder for penis strukturer . En penis kan formet gennem phalloplasty , ved hjælp af muskelvæv eller ved udlevering af en hormonrelaterede-udvidet **** oris i en metoidioplasty . Fordi kirurger arbejder med sådan en lille mængde **** oral væv , er det vanskeligere at skabe et naturligt udseende og optimal funktion for FTMs end MHF'er . Men i de fleste tilfælde kan en vis grad af orgasmisk fornemmelse opnås .

6 .
Spørg dit forsikringsselskab . De fleste ikke dække SRS , der kan være så højt som $ 50. 000 for FTMs .

gode råd og advarsler


 • De fleste transseksuelle personer ikke opereres , vælger at tage hormoner og klæde sig som de kønsbetingede , der udtrykker deres sande selv .
 • Nogle FTMs udforske kirurgiske muligheder i andre lande , herunder Thailand , hvor flere procedurerne udføres end i USA
 • Seksuel kønsskifteoperation er en af de mest livsændrende procedurer , som du kan have , og det er irreversibel . Ikke undergår en procedure , indtil du er positiv om din beslutning og har undersøgt alle mulige udfald , både ønskede og uønskede .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------