Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan pleje til udvinding af en tand

  Tandudtrækning er et mindre kirurgisk procedure . Odds er , at din teenager bliver nødt til at få deres visdomstænder udvundet på et tidspunkt . Pleje af udvindingen bagefter er en vigtig del af proceduren . Dette vil blive hjemmeplejen , at du skal vide et par ting om at håndtere det ordentligt . De er ikke komplicerede procedurer , men vigtigste , og disse skridt vil hjælpe dig og dit barn til at gøre det bedste job muligt at fremme ultimative helbredelse for et par dage efter udvinding

Du skal bruge: .
gaze.
Smertestillende medicin.
Tandlæge instruktioner .
Kolde pakninger .

Sådan Care til udvinding af en tand


1 .
narkotiske midler vil blive administreret hos tandlægen kontor før proceduren og Mund vil forblive følelsesløse for en stund varierende om , hvilken type anæstesi modtaget . Vær forsigtig med ikke at bide din kind , læbe eller tunge mens følelsesløs . Den følelsesløshed vil stilne af i et par timer og et smertestillende medicin vil blive givet til dig at tage mens nå derhjemme . Det trick er at ikke lade smerten komme foran dig . Tag din medicin som anvist på regelmæssig basis for at undgå en smertefuld opsving . Medicin kan også gives for at forebygge infektion .
to .
Du får en gaze pack til sted på udvindingsstedet i 45 minutter for at hjælpe med at kontrollere blødninger og hjælpe blodprop til at danne . Må ikke tygge eller sutte på gaze . Hvis du har oser eller blødning efter pakken er fjernet , anvendelse af ny gaze . Fold gaze ind i en firkant og sted på udvindingsstedet . Lægge pres ved at lukke tænderne fast over puden i 30 minutter. Hvis tunge blødning opstår , ringe til din tandlæge .
3 .
Efter ekstraktion , en blodprop former i tanden stikkontakten. Grænse anstrengende aktivitet i 24 timer for at falde blødning . Dette er en vigtig del af helingsprocessen . Undgå aktiviteter , der kan forstyrre størkne såsom rygning , skylle munden for voldsomt eller sutte gennem et sugerør . Du ønsker ikke at høste størkne og forsinke helbredelse så vær omhyggelig rengøring tænderne i nærheden af udvindingsstedet . Børste andre tænder grundigt og skyl let . Dette vil hjælpe med de ubehagelige lugt eller smag i forbindelse med udsugning.
4 .
Efter en ekstraktion , smerte og hævelse er normale . Tag din smertestillende medicin, og anvende koldt komprimerer på ydersiden af dit ansigt på det sted, hævelse . Bruger store købte kolde pakninger eller lave dine egne ved at placere isterninger i en plasticpose og indpakning det rundt i området med en håndklæde . Den generelle regel er 20 minutter på , 20 minutter slukket i 3 til 5 timer efter indgrebet .
5 .
Drik masser af kulde , nærende væsker . Undgå alkoholiske drikke , varme eller krydret mad eller varme drikke . Prøv bløde fødevarer i dag , der følger og forsøger at tygge på den modsatte side af munden , der har udvinding . Hvis ekstraktioner blev til begge sider på munden som er fælles med visdomstænder blot tygge ekstra forsigtigt . Skyl munden efter at have spist .
6 .
Skyl med varmt saltvand . Brug en halv teskefuld salt i 8 ounce af vand . Dette er vigtigt at holde madrester fra at etablere sig i soklen forårsager infektionen . Din tandlæge kan også have du skyller med eller anvendelse sprøjte , en blanding af vand og hydrogenperoxid .

gode råd og advarsler


 • Efter disse skridt vil bidrage til helingsprocessen skal lykkes og holde din mundhygiejne på sit bedste efter udvinding procedure .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------