Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan sammenligne laser øje kirurgi valgmuligheder

  Laser øje kirurgi har avancerede hurtigt , og der er en række muligheder at vælge imellem . Procedurer er til rådighed for forskellige former for syn . Arbejd med din kirurg for at undersøge de muligheder, der er bedst for dig at gøre en informeret beslutning , og at vide, hvad de kan forvente . Læs videre for at lære hvordan man kan sammenligne laser øje kirurgi valgmuligheder
1
Kend dit øje korrektion recept . . Fordi laser øje kirurgi muligheder er blevet så avancerede , nogle er bedre for dem med højere forskrifter for nærsynethed eller bygningsfejl .
2 .
Kig på PRK valg . Dette står for fotorefraktive keratectomy . Det er en af de ældste procedurer og ikke så almindeligt som det plejede at være , men kan være vejen at gå for en tyndere hornhinde eller store elev . Genstartstid fra PRK er en gradvis over flere måneder .

3 .
Undersøg Lasek mulighed . Dette indebærer løft det yderste lag af hornhinden med en fin klinge og alkohol for at løsne væv , så laseren kan bruges nedenunder. Healing tid i mange patienter er omkring 24 til 48 timer fra selve operationen .
4 .
Evaluér LASIK procedure . Der er en lille snit i denne mulighed så godt, løfte en flap fra hornhinden og ved hjælp af laser under for synskorrektion.
5 .

Sammenlign Lasek og Lasik til PRK . Både LASIK og Lasek har meget kortere nyttiggørelse gange og vision forbedring er ofte inden for de første 2 eller 3 dage til det punkt, du kan køre uden briller .
6 .
Spørg om Zyoptix . Dette er en relativt ny teknologi til mange øje typer i hvor laser virker hurtigere og giver kirurgen at være mere præcis .

gode råd og advarsler


 • Tal med dit øje kirurg om tilpassede laserkirurgi muligheder . For eksempel er der hornhinden tissue- besparelse teknikker til en ekstra omkostning , der er værd hos nogle patienter med en høj nærsynet recept .
 • Forstå laser øje kirurgi teknikker . En god kirurg vil forklare i detaljer eller give videoer og billeder af hvad der rent faktisk sker .
 • Følg præ-op og post-op instruktioner til punkt og prikke . Eye kirurger base laser -indstillingerne på din individuelle situation , og følge disse instruktioner øger chancerne for succes .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------