Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan se en læge for botox behandlinger

   Botox er et meget giftigt neurotoksin protein produceret af en bestemt slags bakterier . Ironisk nok , når det anvendes i meget små doser , toksinet har meget positive medicinske og kosmetiske effekter såsom reduktion af rynker i ansigtet. Hvis du tror at få Botox behandling kan en positiv indvirkning på dit liv , skal du følge disse trin for at ordentligt se en læge om behandlingen
1 .
Har lidt baggrund forskning . Botox har en række fordele og også et par negative bivirkninger , der kan påvirke din beslutning om at få behandling . Har lidt baggrund af forskning i kemisk , så du forstår nogle af sine egenskaber og risici . Da de positive virkninger af behandlingen er godt offentliggøres , så prøv at finde så mange oplysninger som du kan om dets risici.
2 .
Overvej dine grunde til at modtage behandling. Hvis dit grunde til at ønske behandling er kosmetiske , er det især vigtigt for dig at afveje de potentielle fordele og risici . Hvis dine grunde til at ønske at få Botox behandling ikke er kosmetisk , så tænk om alternative behandlinger for din lidelse , så du har nogle valgmuligheder .

3 .
Planlæg en aftale med din praktiserende læge . Du praktiserende læge er det bedste sted at starte , hvis du ønsker at få Botox behandling . Din praktiserende læge bør være i stand til at give dig en solid udtalelse om behandling , med din sygehistorie i tankerne . Også tale med din læge om en henvisning til en dygtig hudlæge , der kan administrere behandlingen , hvis du beslutter at gå med det .
4 .
Se en certificeret hudlæge . Du bør tale med hudlægen om alle de faktorer , der går ind Botox behandling og derefter tænke over det , før du forpligte sig til det . Kontakt den amerikanske Dermatologisk Association for mere information og også for at få en henvisning om hudlæge legitimationsoplysninger .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------