Position: sygdoms > 3 >

hvordan man lærer processen med kirurgisk adskille konjunktion tvillinger

  Beslutningen om at kirurgisk adskille konjunktion tvillinger er en vanskelig . Operationen udføres normalt med håbet om, at mindst én af tvillingerne vil overleve . Hvis operationen ikke udføres , kan begge dø i en meget ung alder . Læs videre for at lære mere om processen med kirurgisk adskille konjunktion tvillinger
1 .
Spørg din læge til råds om proceduren . Hvis du beslutter at gå videre , har ham anbefale læger og hospitaler , der har udført proceduren før .
2 .
Skema eventuelle nødvendige test for tvillingerne . Resultaterne kan bestemme, hvordan operationen skal udføres, og som tvilling har den bedste chance for at overleve .

3 .
Bestem fra medicinsk test og lægens råd , hvad chancerne er for en eller begge tvillinger overlever . Det kan være man kan leve i lang tid , mens den anden dør lige efter operationen .
4 .
Overvej tvillingerne livskvalitet før og efter operationen . De kan være i stand til at leve længere efter operationen , men med en lavere livskvalitet . Eller måske de har bedre livskvalitet efter operationen , men har en kortere levetid .
5 .

Erkend , at kirurgi er ekstremt dyrt . Forskning nogle finansieringsmuligheder . Der kan være en chance for at operationen kan delvis betales af den medicinske forskning .
6 .
Beslut dig for , hvad der er bedst for tvillingerne . Du ønsker måske at konsultere en læge etiker om hjælp i din beslutning .

gode råd og advarsler


 • Spørg og læs om den kirurgiske erfaringer fra andre konjunktion tvillinger . Bemærk , hvis deres livskvalitet blev forbedret ved operation.
 • Må forskning for at lære om historiske konjunktion tvillinger , der levede før operation for at adskille dem var mulig. Se, hvor mange var i stand til at føre et tilfredsstillende liv .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------