Position: sygdoms > 3 >

hvordan man skal køre efter en hysterektomi

  Mange kvinder har en hysterektomi på grund af helbredsmæssige grunde, såsom kræft eller fibroid tumorer i livmoderen . Da en hysterektomi er en større operation , det tager tid for kroppen at helbrede og gendanne . Du er ikke i stand til at udføre visse aktiviteter, indtil din krop er helt heler fra operationen . Hvis du overvejer at køre et køretøj, efter en hysterektomi , er der nogle ting, du behøver at vide . Læs videre for at lære at køre efter en hysterektomi
1 .
Besøg din læge til en post-operativ helbredsundersøgelse . Din læge kan afgøre , om din krop ordentligt er ved at komme , og kan fortælle dig, når du kan køre et køretøj. Det opsving tid til en hysterektomi varierer afhængig af hvilken type af kirurgi , du har .
2 .
Lad din krop til at hvile og komme sig , før man kører en bil . Sørg for at du har fået masser af hvile og har styrken til at køre .

3 .
klæde sig passende efter din operation . Hvis du vil køre efter en hysterektomi , skal du klæde komfortabelt og bære løstsiddende tøj , indtil din krop er helt heler .
4 .
Juster dine sikkerhedsselen til en behagelig pasform . Sørg for at det passer lidt løs og holder en pude mellem din mave og sikkerhedssele . Dette hjælper lindre smerter og ubehag du kan føle .
5 .

Tag små ture og bo tæt på hjemmet , indtil din krop er helt restitueret. Undgå enhver omfattende kørsel i lange perioder . Også , køre i hastighedsgrænsen og undgå at køre for tæt bag et andet køretøj ( just in case du er nødt til at komme til et pludseligt stop ) .

gode råd og advarsler


 • Det kan tage seks til otte uger for din krop til helt at komme sig efter at have en hysterektomi . Men nogle kvinder inddrive hurtigere .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------