Position: sygdoms > 3 >

hvordan man vælger en læge for en indlægstråd lift

   Ofte kaldes " frokosttid " ansigtsløftning , en kontur tråd lift er en relativt ny kosmetisk kirurgi procedure , at der kun tager et par timer at gennemføre . Selvom det ikke så ekstremt som en fuld kirurgisk ansigtsløft , er en kontur tråd løfte en mere overkommelig måde at få et mere ungdommeligt udseende ved at løfte sagging hud . Mens en tråd lift er en langt mere enkel procedure end en tradition ansigtsløftning , der er et par ting, du bør overveje , når du vælger en læge
en .
Planlæg en forudgående høring med mindst to læger , så du kan træffe et kvalificeret beslutning , når de vælger en kirurg . Må ikke vælge en læge på prisen alene . Mens en kontur tråd ansigtsløftning er en simpel procedure i forhold til en fuld kirurgisk ansigtsløft , enhver form for kirurgi er forbundet med risici og kvalifikationer Deres læge bør sættes før kostede .
2 .
Review prøvelse af din læge , herunder uddannelse, bord certificering og specifik tråd løft uddannelse . Mens en kirurg kan opleves i forskellige kosmetiske kirurgi procedurer , bør de have en særlig uddannelse i brugen af kontur tråde .

3 .
Bed om at se før og efter billeder af lægens fortid patienter . Ikke blot vil dette give dig en rimelig idé om , hvad de kan forvente fra en kontur tråd ansigtsløftning , vil det hjælpe dig med at finde den erfaring og ekspertise dig kirurg .
4 .
Bring et gammelt foto af dig selv til din høring, der afspejler de resultater , du gerne vil se . En god læge vil ærligt fortælle dig , om resultaterne er muligt eller ej . Ikke alle mennesker er gode kandidater til en kontur tråd ansigtsløftning , og hvis dine forventninger , end hvad en tråd lift kan levere , bør din læge fortælle dig lige med det samme .
5 .

Spørg om procedure , det anvendte udstyr og de særlige teknikker, Deres læge vil bruge til at udføre din indlægstråd ansigtsløftning . Sammenlign respons med en anden læge . Hver kirurg vil have deres egen teknik , men skal du være opmærksom på den grundlæggende procedure med henblik på at sammenligne teknik , healing tid , omkostninger og det endelige resultat du kan forvente .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------