Position: sygdoms > 3 >

Hvor meget ved organtransplantationer koste ?

  

samlede omkostninger


En organtransplantation er ingen mindre kirurgiske indgreb . En person, der har brug for en transplantation som regel har til at komme på en venteliste og vente på nogen , levende eller døde , til at donere , der skulle orgel . Men selv efter et organ er fundet , og en transplantation er lavet , kan de afholdte udgifter synes uovervindelige .

Medicinsk Gebyrer


De grundlæggende medicinske behov for en transplantation kan koste penge . En forsikring planen selvrisikoen er som regel de første linje af fakturering , efterfulgt af co-betaler , hvis transplantationen er dækket af en forsikring . Der kan også være omkostninger knyttet til præoperativ evalueringer , kirurger " gebyrer og rehabilitering gebyrer .

Pay Per Organ


Prisen på en transplantation er også sagsøgt , hvad orgel er ved at blive transplanteret . Fra 2007 var den gennemsnitlige pris for en nyre-kun transplantation $ 246,000 i det første år . En enkelt lungetransplantation udgjorde 399,000 dollars . En hjertetransplantation patients første år omkostninger var $ 658,000 . Disse er de samlede medicinske omkostninger .

Procedure Gebyrer

Selve proceduren kan rack op dollars for . Nogle kirurger har gebyrer knyttet til deres arbejde . Det er ikke ualmindeligt, narkoselæger , at radiologer og kirurger opkræve ekstra . Nogle X-stråler kræver særskilte gebyrer . Organtransplantationer ikke altid er enige med kroppen , så anti-afvisning skud skal undertiden gives . Disse alene kan koste over $ 2. 500. Hvis der opstår komplikationer fra transplantationen kirurgi , kan hospitalsopholdet gebyrer tilføje op per dags ophold .

ikke-medicinske Cost

langdistanceopkald til kære og sympatisører kan tilføje op . Hvis operationen skal finde sted uden for din hjemby , kan gas billetpris for din transport , samt din families daglige transport tilføje op . Hvis det er ude af kørselsafstand , kan du afholde omkostninger til billetpris , yderligere bagage , hotel prissætning og måltider . Familiemedlemmer, som skal tage orlov uden løn vil også se mindre lønsedler . Børnepasning , hvis det er nødvendigt , kan kræve finansiering . Selv om transplantation bære en heftig prisseddel , er alt håb ikke er tabt . Der er mange ikke-overskud , som kan hjælpe rejse penge til disse typer af operationer . De vil ofte hjælpe med at dække ikke- medicinske omkostninger og kan dramatisk reducere out-of-lomme udgifter . Check med disse organisationer for yderligere ressourcer før han beslutter , om ikke at have en organtransplantation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------