Position: sygdoms > 3 >

LASIK for bygningsfejl

  Afhængigt af graden af din særlige bygningsfejl , kan LASIK operation være det rigtige for dig . Fuldstændig afskaffelse af briller eller kontaktlinser kan afhænge af alder , og om ikke din recept har ændret i løbet af de seneste to år . Hvis du har visse typer af sygdomme , som diabetes , HIV eller har været diagnosticeret med okulær herpes , kan du ikke være en ideel kandidat til LASIK operation for bygningsfejl
1 .
få stillet diagnosen. Hvis du har været , har du sikkert fået at vide om din tilstand samt måder at rette det . I stedet for dit corneae være sfæriske , de er mere som en klippe -face . Lys ind gennem din hornhinde er ikke brydes ordentligt som i en person med normalt syn , og resultaterne i skygger eller sløret syn . Dette vil til gengæld kan resultere i knibe øjnene sammen eller dreje hovedet og knibe øjnene sammen for at lade lyset ind i dine øjne til at fokusere bedre .
to .
Prøv Wavefront LASIK operation for at korrigere din bygningsfejl . Over 90 % af patienterne havde et positivt udfald af 20/20 vision fra at have denne metode . Bestil en konsultation med en LASIK kirurg efter eget valg , at proceduren grundigt forklaret til dig at se, om du er komfortabel med at have operationen .

3 .
Ret din bygningsfejl ved at have LASIK ( Laser-Assisted In Situ keratomileusis ) kirurgi . Proceduren består grundlæggende af skærende et minut klap og korrigere formen på hornhinden med laseren . Hele proceduren tager omkring 15 minutter og ikke hospitalsophold er nødvendig . De fleste mennesker siger, at operationen er smertefri og deres vision viser forbedring samme dag som deres kirurgi .
4 .
Beregn prisen for at have LASIK øje kirurgi for din bygningsfejl . I gennemsnit koster kirurgi $ 299 per øje . Men det kan nå så meget som $ 2. 570 per øje , alt efter om proceduren og kirurgen , du vælger .

gode råd og advarsler • Tjek om din øjenkirurg baggrund før indgrebet .
 • altid være opmærksom på , at enhver medicinsk procedure kan gå galt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------