Position: sygdoms > 3 >

definition abort

   En abort beskriver, hvornår et foster er fjernet fra livmoderen for at afslutte en graviditet . Der er forskellige procedurer , der defineres som enten medicinsk eller kirurgisk , som kan bruges til forsætligt afbryde en graviditet og fjern embryo eller foster , samt placenta , fra livmoderen

Du skal bruge: .
computer med internet forbindelse .
Money.
. God Øjenlæge1
Abort , eller spontan abort , opstår, når et foster ikke længere er levedygtig-er i stand til at leve og udvikle-og er bortvist fra livmoderen . Dette er oftest på grund af ukendte årsager . Det er defineret som en abort , hvis tabet opstår , før det tyvende uge af graviditeten . Efter dette tidspunkt , er den naturlige tab af et foster betragtes som en dødfødsel .
2 .
Medicinsk aborter opsige svangerskab af at bruge narkotika mifepriston , methotrexat eller misoprostol . Mifepristone , også kendt under navnet mærker Mifeprex og RU -486 , blokerer receptorerne af hormonet progesteron , som er nødvendig for en graviditet for at fortsætte . Det øger også prostaglandin niveauer og udvider livmoderhalsen . Methotrexat stopper implantation proces, der forekommer i de første mange uger af graviditeten . Enten af disse lægemidler følges ved brug af misoprostol ( Cytotec ) , der inducerer uteruskontraktioner .
3 .

Suge aspiration , eller manuel vakuum evakuering , er en af flere metoder til kirurgisk abort og er udført i løbet af første trimester , eller første 12 uger af graviditeten . En cunnula , eller lange rør fastgjort til en sugeanordning , der bruges til at fjerne fosteret og moderkagen fra livmoderen . Smertestillende medicin, og mifepriston kan gives , før denne procedure , der normalt varer 15 minutter eller derunder.
4 .
dilatation og curettage ( D C ) bruger en curette , eller lange loop-formede kniv , til at skrabe belægningen , moderkagen og fosteret væk fra livmoderen . En cunnula er undertiden bruges til at suge livmoderen bagefter . Denne fremgangsmåde anvendes mellem 12 og 15 uger af graviditeten .
5 .
dilatation og evakuering ( D E ) er en lignende procedure , der udføres mellem 15 og 21 uger af graviditeten . I de fleste tilfælde anvender udbyderen metoder til at begynde dilating din livmoderhalsen dagen før den egentlige procedure . Når proceduren begynder , er patienten videre udspilede , og livmoderens slimhinde er suget og skrabet for at fjerne fosteret . I nogle tilfælde kan pincet også kan anvendes.

6 .
dilatation og udvinding ( D X ) procedurer betegnes ofte som en delvis-fødsel abort. Denne metode er udført efter 21 uger af graviditeten . Livmoderhalsen er dilaterede flere dage før , under hvilken pincet bruges til at forstå og trække benene , skuldre og arme gennem fødselskanalen . Enhver cerebral materiale er suget gennem et snit i bunden af kraniet , og den resterende del af fosteret er derefter fjernes .
7 .
Induktion aborter udføres sjældnere end andre procedurer , normalt i tilfælde af sygdom eller medicinsk problem med moderen eller fosteret . Denne metode er brugt i løbet af andet eller tredje trimester . Saltvand eller urea kan injiceres i fosterhinden at afslutte graviditeten , eller kaliumchlorid kan gives direkte til fosteret . Medicin som misoprostol eller pitocin kan derefter blive givet til at fremkalde uteruskontraktioner og bortvise fosteret . Moderen går gennem den faktiske stadier af arbejdskraft og levering i løbet af denne proces .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------