Position: sygdoms > 3 >

hvordan du gør din næse ser mindre

   Lide det eller ej , har vi alle dele af os selv, at vi ønsker kunne være anderledes . Hvis din næse er en af dem , er her nogle tips til at gøre din næse ser mindre naturligt det ideelle alternativ til plastikkirurgi , der sjældent viser sig den måde, du forventer , og ofte gør situationen værre
1 .
Brug cover-up for at skjule eventuelle pletter eller ar på næsen , der trækker mere opmærksomhed på det.
2 .

Anvend din almindelige foundation i hele ansigtet . Til en lang næse , anvende en fond en nuance mørkere på begge sider af næsen . Dette vil gøre din næse ser slankere . For en længere næse , som du ønsker at se kortere gælder mørkere nuance fundament under næsen , hvor næseborene mødes , i stedet for på siderne . Uanset hvad , så sørg for at blande godt mellem de to fundament farver, så du kan ikke se nogen linjer . Hvis du ikke har en mørkere-nuance fundament , kan du prøve at rødme eller bronzer stedet .

3 .
Fremhæv dine øjne med dramatiske øjenskygge , liner og mascara henlede opmærksomheden væk fra næsen . Eller fremhæve dine læber med en dramatisk læbe farve . Bare vær sikker på ikke at dramatisk fremhæve både dine øjne og dine læber-dette er et kig , som kan synes forældede .
4 .
Vær sikker på at du bruger den rigtige farve blush til dit ansigt-pink til lys hud og bær nuancer til mørkere hud . Også være sikker på at anvende den korrekt-fra æbler af dine kinder til din templer for ovale , firkantede og hjerteformede ansigt , og fra hjørner af munden med templer for en runde ansigt .
5 .

Må ikke over-plukker dine øjenbryn . Den tyndere og længere fra hinanden dine øjenbryn er , jo mere opmærksomhed, det bringer næsen .
6 .
Del dit hår på den side , hvis du i øjeblikket en del den i midten , som mellemnavn kun delvist henleder opmærksomheden på næsen . Også undgå slicking dit hår tilbage for at gøre din næse ser mindre . Den fyldigere din frisure , jo mere opmærksomhed, det vil trække væk fra næsen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------