Position: sygdoms > 3 >

hvordan fodkirurgi påvirke den samlede sundhed?

  

Risiko for Foot Kirurgi


Foot kirurgi ofte bliver nødvendigt , når smerter fra en skade eller deformitet er persistent og fodtøj ikke kan bæres komfortabelt . Selv om formålet med foden kirurgi sædvanligvis er at mindske smerter , kan komplikationer forekomme . En blodprop dannet i en dyb vene i benene altid er en risiko , når folk er sengeliggende i flere dage . Inaktivitet er en primær årsag til blodpropper , især hvis blodkarrene er blevet beskadiget af en skade eller operation . Hvis det størkne pauser tabe, kan det rejse gennem blodbanen til lungerne . Symptomer såsom hævelse , ømhed eller en ændring af farve i benene skal indberettes straks til din læge . Langsom heling er en anden risikofaktor , men der udfører særlige øvelser i perioden efter operationen kan bidrage til at mindske risikoen

yderligere risici


Infektion er en anden risiko efter fodkirurgi , men normalt kan styres med antibiotika . . Selv infektion med knoglen er sjælden , kan det nuværende alvorlige komplikationer , hvis den opstår . Behandling af denne type infektion kræver hospitalsindlæggelse med henblik på at få antibiotika intravenøst . Nogle mennesker lider af kroniske Regional Pain Syndrome efter operation , i hvilket tilfælde det berørte område bliver meget følsomt og smertefuldt . Selv den mindste berøring eller bevægelse kan forårsage ulidelig smerte , som til sidst kan blive invaliderende . Tidlig diagnose forbedrer chancerne for vellykket behandling på en smerteklinik .

sundhedsproblemer på grund af Immobilitet


Undersøgelser tyder på , at folk med høje blodsukker og /eller andre kroniske helbredsproblemer , har en øget risiko for komplikationer efter fodkirurgi . Længere hvileperioder kan være påkrævet , hvilket resulterer i både ubevægelighed og træthed . Gips støbning er endnu en faktor øger risiciene i forbindelse med immobilitet , især for patienter, der lider af sukkersyge, der har forhøjet blodtryk , eller som lider af hjerte-karsygdomme . Kirurgi altid er en risiko for disse personer , men mere så hvis en person er immobiliseret i en periode . Inaktivitet kan forværre disse sundhedsmæssige betingelser , der forårsager nedsat muskelstyrke , øget træthed og måske depression . Hertil kommer , venstre enhver fod tilstand uforvaltet kan udgøre en alvorlig trussel mod den generelle sundhed i en diabetiker .

ikke-kirurgisk behandling indstillinger

Kirurgi er ikke altid den eneste mulighed for folk , der lider af fodproblemer , som forårsager kroniske smerte . Ikke-kirurgiske behandlinger omfatter recept fod orthotics . Disse specialfremstillede skær passe inde i skoen for at hjælpe med at forbedre kropsholdning og balance . Orthotics også arbejde på at træffe yderligere stress ud fødderne . Fysioterapi fokuserer på fod øvelser , som kan øge vifte af bevægelse i leddet og lindre mund smerter . Kortison indsprøjtninger på smerten hjemmeside kan være en effektiv behandling mod smerter relateret til inflammation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------