Position: sygdoms > 3 >

hvordan gastrisk bypass operation arbejde ?

  

Kirurgi at redde et liv


Sygelig overvægt er et relativt nyt fænomen , da det vedrører den amerikanske livsstil . Due, måske til et beløb på overprocessed , sukkerholdige fødevarer, der er til rådighed for os i mængdeangivelser for ikke en masse penge ( og klar til at blive spist med minimal forberedelse ) , har USA 's gennemsnitlige vægt steg i de sidste 100 år. Og med den stigende gennemsnitlige er kommet et væld af sundhedsspørgsmål . Motion og slankekure er altid muligheder , men hvad sker der , når disse muligheder ikke ?
Nu kan gastrisk bypass operation udføres på de mennesker, hvis levevis er truet af deres størrelse . Operationen hovedsageligt opretter en mindre mave . Dette gøres ved kirurgisk hæftning en lille lomme af de øvre mave , så maden er bevaret der, og har ingen chance for at blive leveret i de større maven som en helhed . Mave- tarmkanalen er så monteret dræne øvre del af maven posen , effektivt at fjerne resten af maven som en fungerende organ .

Hvem er kandidat til en operation ?


Gastric bypass kirurgi er ikke for folk , der bare har en lille reservehjul at miste, eller gerne vil passe ind i en mindre størrelse kjole denne sommer . Der er strenge retningslinjer , som kirurger afgør, om en patient er en kandidat til denne komplicerede , undertiden risikabelt kirurgi . Disse retningslinjer er baseret på det Body Mass Index eller BMI . Typisk skal en person have en BMI på 40 eller højere for at være en kandidat til operation . Alternativt kan de have en BMI på 35 , hvis det er ledsaget af en eller flere alvorlige fedme-relaterede tilstande ( såsom diabetes , obstruktiv søvnapnø eller leversygdom ) .

The Aftermath


Gastric bypass operation arbejder for at reducere vægten hos patienter , fordi de føler sig fuldstændig efter indtagelse af bare en lille portion mad ( umiddelbart efter operationen , dette beløb er typisk omkring hvad der svarer til en håndfuld druer ) . Men mens den operation har en enorm succesrate i at sænke over body mass , det er ikke en magisk kur -all , og patienten skal beslutte at foretage ændringer i hendes livsstil . Dette omfatter en øvelse program , og vælger at spise en mere sund kost . Selvom sjældne , har der været tilfælde af patienter " spise sig vej ud af " maven hæftning , som kan hovedsageligt ophæve virkningen af operationen , samt yderligere fare for personens helbred .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------