Position: sygdoms > 3 >

hvordan laser øje kirurgi arbejde ?

   En af de mest almindelige fysiske lidelser , at personer, lider af i dag er dårligt syn . I hundreder af år har korrigerende linser været den eneste løsning for dårligt syn , men teknologiske fremskridt har medført en revolutionær procedure , der kan behandle dårligt syn både sikkert og effektivt : laser øje kirurgi . Laserkirurgi for synskorrektion arbejder effektivt omforme dele af øjet til at skabe perfekte udsyn .

Laser øje kirurgi er en præcis og kontrolleret proceduremæssige fjernelse af hornhindevæv af en særlig laser der arbejder for at omforme hornhinden til at ændre sin fokusering magt . Afhængigt af omfanget af din synsnedsættelse , kan denne behandling eller ikke kan blive en succes , og derfor en konsultation med en laser tekniker vil afgøre , om du er en god kandidat . Teknikeren vil scanne dine øjne for at skabe et detaljeret kort over de integrerende dele af øjet . Dette kort vil også blive brugt til korrekt indstille laseren til behandling .

The Target


Det vigtigste mål for laser øje kirurgi er hornhinden . Formen på hornhinden bestemmer, hvor klar en persons vision vil blive , det laserkirurgi held igen former hornhinden til at ændre den måde, den fokuserer på. Når et detaljeret kort over øjet er taget , og du er fast besluttet på at være en god kandidat , kan proceduren begynde . Bedøvelse dråber vil blive placeret i øjnene at følelsesløs området . Kirurgen vil starte med at placere et låg speculum over hvert øje , som vil holde øjnene åbne for proceduren. En nedskæring vil derefter blive foretaget til hornhinden , der svarer til ca ¼ dens dybde . Når snittet er foretaget , vil kirurgen direkte laseren mod hornhinden til at ændre sin form .

Da lyset kommer i kontakt med hornhindevæv , er et minut del af det fordampede . Kirurgen kan præcist styre placeringen , størrelsen og antallet af pulser til at fjerne , hvad der er nødvendigt for vision korrektion . Når væv fordampningsvarme er færdig , er det hornhindeflap erstattes , hvor det hurtigt i overensstemmelse med den nyligt formede hornhinden . I løbet af de næste par dage vil flap helbrede og patientens vision skulle blive helt klar .

Resultater


Mens denne procedure er temmelig sikker og effektiv , er der som med alle kirurgiske procedure , altid en risiko . Den mest almindelige risici forbundet med laser øje kirurgi er under-korrektion og over-korrektion , mens behandlingen kan ændre dit niveau af synsnedsættelse , kan det ikke reparere den helt . Disse risikofaktorer kan diskuteres med din kirurg før under behandling . Behandling resultater vil variere fra forbedret udsyn til perfekt vision enkelte har forskellige attributter , så resultater kan variere. Må ikke blive afskrækket , hvis dit syn ikke er perfekt , mange mænd og kvinder gennemgår flere behandlinger for at få et perfekt resultat . Laser øje kirurgi er en revolutionerende måde at væsentligt forbedre alle niveauer af nedsat syn .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------