Position: sygdoms > 3 >

hvordan man forbereder for kirurgi

  Mentalt og fysisk forberedelse din krop for kirurgi er gavnligt . Ordentlig forberedelse kan hjælpe med at reducere infektion samt få dig problemfrit på vej for inddrivelse

Sådan Forbered Kirurgi


1 .
Start mediterede en uge eller mere , før operationen . Dette vil berolige dit sind og giver dig mulighed for at fokusere på trivsel på din krop .
2 .
Rådgive venner og familie , at du vil blive opereres . Hvis du vil har brug for nogen til at hente dig efter operationen , planlægge dette i forvejen , og bekræft med den person dagen før operationen . Hvis du bliver indlagt , give din ven eller familiemedlem en nøgle til dit hus , så de kan afhente din mail og se på alle kæledyr , du måtte have .

3 .
Gennemfør en levende vil . Dette vil give instrukser om , hvad der skal gøres, hvis du ikke længere i stand til at træffe beslutninger for dig selv . Selvom det ikke er rart at tænke på de mulige komplikationer , der kan opstå under operationen , er det bedre at være forberedt . Livstestamenter kan udfyldes online . Beholde en kopi i dit hus samt give en kopi til en person, du har tillid til .
4 .
Hvis du har børn , kan du også ønsker at dobbelttjekke, at din vilje ( om din formue ) er opdateret til at overveje dem .
5 .

Spis en afbalanceret kost og drikke masser af vand i mindst en uge før operationen. Lys motion som spadsereture er god , også . Vær opmærksom på , at visse operationer kræver, at du hurtigt 24 timer før hånden .

gode råd og advarsler


 • Bær behageligt tøj til din operation .
 • Fjern alle neglelak og makeup før din operation .
 • Hvis din læge har givet et regime af forberedelse forud for operationen , følg den .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------