Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan diagnosticere infektion efter en vasektomi

  Nu, at du har haft en vasektomi , er du healing hurtigt op og skal føle stor inden for et par dage . Mens infektion efter en vasektomi ikke er almindelig , gør et meget lille antal af mænd løbe ind i problemer efter operationen . Opmærksom på forskellen mellem almindelig post-vasektomi ubehag og blå mærker og hvad der føles som en infektion er nøglen

Du skal bruge: .
Jock strap
. Poser frosne ærter ( 3 ) .


1 .

Bestem hvor smerten er placeret . Vasektomi sker på begge sider af testiklerne , så der skulle være lige blå mærker og ubehag på begge sider . Dette er normalt for et par dage efter din vasektomi . Hvis du har store smerter , især placeret på den ene side af testiklerne eller en skydning eller alvorlig trække smerter når man står , kan det indikere infektion .
2 .
Tjek din indsnit . Hvis du havde den traditionelle vasektomi ( i modsætning til en "nej skalpel " vasektomi ) , vil der være to meget små snit på hver side af din testikler , der vil blive syet med opløselige sting . Der bør ikke være ekstrem rødme eller puss . Hvis den indsnit ser bristede på nogen måde , skal du kontakte din læge.
3 .
Kontroller området for at sikre, at der ikke er nogen blødning .

4 .
afgøre, om der er nogen hævelse . Nogle mindre hævelse er normalt for et par dage . Men hvis det forekommer overdrevet , at søge læge hjælp fra din læge .
5 .
Tag din temperatur . Hvis din temperatur er forhøjet , og du oplever smerter , du højst sandsynligt har en infektion .
6 .

Tjek din testikler og se om du har en smertefuld lille klump . Dette er en usædvanlig tilstand, der kaldes " sperm granulom " og kan behandles med anti-inflammatoriske medicin .
7 .
Sørg for at du bære din jock strap . Hold din testikler op tæt og støttes , og du vil få betydeligt mindre ubehag .
8 .
Ice området . Brug din frosne poser med ærter ( den lille granulat af ærter kontur forsigtigt rundt om testiklerne , hvilket resulterer i bedre komfort for dig ) . Hvis der efter flere dages is og ordentlig støtte , og du stadig oplever nogen af ovennævnte symptomer , skal du kontakte din læge straks .

gode råd og advarsler


 • Denne artikel er ikke tænkt som en medicinsk diagnose . Hvis du har nogen tvivl med hensyn til status for din helbredelse og har mistanke om en infektion , skal du kontakte din læge med det samme .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------