Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan forsøge at forberede din c - sektion

  Csections varierer så meget fra kvinde til kvinde , men før jeg havde mine jeg læste så meget som jeg kunne for at få en idé om , hvad de kan forvente

Du skal bruge: .
bøn
støtte .
være mentalt /følelsesmæssigt forberedte .1 .
Ideen om at have en csection kan være yderst nerve wracking . Hvis andre muligheder ikke har arbejdet prøve at bede om det, og mentalt forberede dig på den kirurgiske fødslen . Vide , at lægerne udfører tonsvis af disse så det burde være den mindste af dine bekymringer . Hvis du ønsker at amme dit barn , skal du ikke forvente , at det sker lige med det samme .
2 .
Sørg for at du har dit barns værelse sat op med bleer , sveller og så videre . Du ønsker ikke at skulle bekymre dig om det senere . Vær forberedt på at tillade andre at hjælpe . Du ved ikke, om din csection vil være en let , indtil den følgende dag med næsten ingen smerter (det var min søsters erfaring ) eller en WOAH , var du ikke forventer at blive slået fladt på jeres # # , Du sårede lide dælen , og du forventes at komme op og gå ? ( dette var naturligvis mig. ) Alle er forskellige . Du kan også få din mand eller en person , du er meget komfortabel med ophold med dig under csection . Det hjælper meget .
Du vil blive hooked op til en IV ( valne en smule først) de vil indsætte en catheder og de vil gå med dig ind i kirurgi rummet . Husk, at hvis alt går vel , vil du se dine smukke baby med i timen . Det betyder også hjulpet mig . Jeg sad på det kirurgiske bordet . Når lægen indsat smerte medicin ( kan ikke huske medicinen navn rigtigt ud, men det var i min nedre del af ryggen og ondt at have indsat . ) Jeg fik en lille dosis , fordi jeg er lille . Jeg bogstaveligt talt begyndte at gå ned-det valne mig så hurtigt . De vil sikre, at du er følelsesløs . Speak up , hvis du ikke er det. Min ob og de andre læge havde til at hjælpe mig lægge på bordet , kunne jeg ikke gøre det . Når om , opdagede de min mave og anvendt væske til sterilisere kirurgiske område . Du er ikke tilladt at røre det , da det ville unsterilize det . Det er svært ikke at-det føles mærkeligt . Din mave er lige under dig, og du kan ikke mærke det . De vil sætte en skærm foran dig med en drapere over det .
Jeg følte ingen smerter , bare rykke . Du nødt til at prøve ikke at tænke på det. Derefter ud kommer min lille fyr , det vil sige . . bare det bedste . Prøv ikke at græde . Det er ikke behageligt , når du er åbnet .
3 .

Det opvågningsstuen er næste . Igen vil de enkelte opleve variere . Jeg kløede som en gal , kunne ikke stoppe rysten, og var koldt . Dit hjerte vil blive overvåget og sygeplejersken vil tjekke dig blodtryk. De vil holde dig der i en en time eller længere , kan jeg ikke helt huske hvor lang tid nu . Men det giver en idé . Så , hvis du gør det godt , off til din oprindelige værelse . Husk på , vil dit barn ikke være med dig , indtil du er tilbage i den regulære fødslen rummet , og kun hvis han /hun også klarer sig godt .
Det er meget nyttigt at have din støtte person ( mor , ven eller mand ) ajourføring dig om, hvordan dit barn klarer sig .
Du har dit hjerte overvåget , og de vil kontrollere dit blodtryk for de næste 24 timer , indtil du er god og stabil . Dit barn vil være ved siden af dig , men forvent ikke at kunne holde ham .

gode råd og advarsler


 • Spis masser af mad for at få holde op din energi
 • Drik masser af vand .
 • lade nogen tage din baby til dig, komme op , kan være yderst smertefuldt
 • vær ikke bange for at tage smertestillende medicin , brug den til din fordel .
 • tage with smerte og derefter forsøge at komme ud af sengen med hjælp den næste dag
 • lad kære hjælpe dig , en c-sektion er større abdominal kirurgi-og det kan gøre ondt en masse
 • tryk ikke for hårdt-det vil bare langsom bedring
 • gang hjem , ringe til læge, hvis din krop ikke helbrede som det skal
 • at komme op kan være trættende , tage det langsomt . Give folk mulighed for at hjælpe . Du kan være meget svimmel .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------