Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan genoprette efter Fedtsugning kirurgi

  Inddrivelse efter Fedtsugning kirurgi kan være et vanskeligt år . Ikke alene er fjernet hud , undertiden fedt er fjernet , og muskel er styrket. Denne type kirurgi kan være traumatisk på kroppen i første omgang . Det tager mere end nogle uger til at føle sig tilbage til normal. Hvis du overvejer en Fedtsugning , eller har haft Fedtsugning kirurgi , kan du læse denne artikel for at forstå, hvordan man bedst inddrive

Du skal bruge: .
Bed
Belly band .
Compression slange .1 .
Take 2 uger fri fra arbejde . Mange læger anbefaler at tage 4 uger ud , men de fleste af plastikkirurger anbefaler 2 uger off efter en maveplastik kirurgi . Dette giver din krop en chance for at helbrede i en ikke-stressende miljø .
2 .
Bær en elastisk mave bånd til 2 eller 3 uger efter Fedtsugning kirurgi til at reducere hævelser. Dette er næsten som en tyk bælte . Selv om det kan være at begrænse og lidt varme, vil mave bands hjælpe dig med at genoprette .
3 .

Wear komprimering slange på dine ben i mindst 2 dage efter Fedtsugning kirurgi . Risikoen for blodpropper er betydeligt reduceret med brug af kompression slange . Faktisk er kvinder , der har født via kejsersnit også forpligtet til at bære disse strømper .
4 .
deltage i ikke anstrengende at gå efter Fedtsugning kirurgi . Næsten hver læge mener, du burde få op og gå så snart du kan . I de første par dage efter din maveplastik , blot at flytte rundt i huset er alt hvad du behøver at gøre . Efter en uge eller så , går kort rundt om blokken vil bidrage til at fremskynde din helbredende tid .

gode råd og advarsler


 • Bliv ikke frustreret , hvis det ser ud som Den Fedtsugning kirurgi ikke har fungeret , eller hvis ar få mere mærkbar . Det er almindeligt for ar at blive mere synlige , før de begynder at glatte ud og fade .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------