Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan gøre perioperative sygepleje planer

  For at garantere sikkerheden af patienter, der gennemgik en operation sygeplejerske bør altid have en perioperativ plejeplan . Sygepleje planer er en køreplan for opgaver sygeplejersken skal udføre for at levere kvalitet patientpleje gennem den kirurgiske procedure . Den perioperative fase er defineret som det tidspunkt, hvor patienten kommer ind på operationsstuen , indtil det tidspunkt, hvor patienten forlader . Sygeplejen Planen kan opdeles i tre faser : Den tid før operationen begynder, under operationen og tiden efter operationen er færdig . Herunder er en kort beskrivelse af, hvordan man kan udvikle de tre faser , og hvad de bør omfatte for fælles og almindelige kirurgiske procedurer . Individuelle kirurgisk procedure krav, kan indsættes efter behov

Du skal bruge: . .
Sygepleje plan formPen


en
Vær opmærksom på , at før operationen begynder sygepleje ansvarsområder omfatter placering og sikring af patienten på operationsbordet og forbereder dem til induktion af anæstesi . Sygepleje Planen bør omfatte følelsesmæssig omsorg for patienten ved at forklare , hvad der gøres , og hvad de kan forvente . Følelsesmæssig omsorg for patienten er en vigtig del af handleplanen i denne fase . Sygeplejersken på dette tidspunkt skal sikre patientens identitet og funktion de vil være at have . Kendt som " time out ", det er en del af enhver perioperative sygepleje plan . Være til rådighed for at hjælpe anæstesi udbyder med induktionsfasen .

2 .
Overvej at der efter induktion af anæstesi og før operationen begynder , omfatter pleje planen at forberede patienten til den kirurgiske procedure der skal udføres . Dette kan omfatte yderligere patient positionering , indsætte urin kateter , anvender ben kompression enheder og vedlægger en dispersivt elektrokirurgisk pad . Udnytte patienten opvarmning udstyr, bør være en del af planen så godt. På dette tidspunkt planen vil omfatte udsætte operationsstedet og udføre kirurgiske hud prep .
3 .
Vid , at under operationen , omfatter pleje planen at opretholde flittig opfattelse af progression i betjening , der sikrer alle kirurgiske enheder er tilsluttet korrekt og i god stand , at levere hensigtsmæssigt leverancer til det kirurgiske område og pleje leverancer , der er fjernet fra den kirurgiske område . Afslutning af perioperative record udføres i denne periode samt skabe en plan postoperative pleje af patienten .
4 .

Vær opmærksom på , at der under færdiggørelsen af operationen , sygepleje Planen omfatter varetage alle kirurgiske tæller bl. a. svampe , nåle og instrumenter . Frakoble alle kirurgisk udstyr når det er hensigtsmæssigt . Anvende steril forbinding og fjernelse af sterile kirurgiske forhæng er en del af planen . Udfør korrekte procedurer og pleje for alle kirurgiske enhed .
5 .
Vid , at efter afslutningen af operationen , omfatter sygepleje planen at forberede patienten til overførsel til Post Anæstesi Care Unit ( Pacu ) . Opretholdelse af patientens komfort med varme tæpper er nødvendige nu . Planen vil indeholde nogen støtte anæstesi skal måske have i løbet af patientens fremkomsten af anæstesi . Sygeplejersken planer om en sikker overførsel af patienten fra operationsbordet for båre til transport til Pacu .

gode råd og advarsler


 • Perioperative pleje planer kan variere umådeligt eller ændre ofte i løbet af et bestemt kirurgisk procedure .
 • Aldrig antage, at en anden person har gennemført en del af din sygepleje plan .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------