Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan helbrede ordentligt fra en vasektomi

  Du har haft en vasektomi og er nu healing . Inden for et par dage, bør du være følelse stor. Nøglen til healing ordentligt fra en vasektomi er at tage ordentlig pleje af dig selv . Hvile og healing nu betyder, at du vil være oppe så meget hurtigere . Følg disse trin for at lære egenomsorg nødvendigt for dig at hele ordentligt fra din vasektomi

Du skal bruge: .
Tasker frosne ærter ( 3 )
Jock stropper ( 2 ) .
Smertestillende medicin .
Væsker .

Levnedsmidler.


1 .
Wear understøttende undertøj ( ikke boxer shorts ) og en jock strap hjem fra din vasektomi procedure . Lad ikke dine testikler hænge . Den trækker vil lægge pres på dem-du vil beholde dem støttede
2

Rest for hele dagen i din procedure . . Forhåbentlig var det planlagt på en torsdag eller fredag , så du har weekenden til at komme sig. Hvis du arbejder en manuel arbejdskraft job , vil du helt sikkert brug for at tid til at helbrede .
3 .
Tag din smertestillende medicin . Din læge kan give dig en kortvarig levering af smerte medicin for at hjælpe med den oprindelige ubehag . Så snart du får din medicin fra apoteket , tager en . For de første 24 timer efter din vasektomi , lad ikke tiden gå mellem doserne . Ved den næste dag eller to , bør du kun har brug for smertestillende medicin ( selv om det er noget så simpelt som en ibuprofen ) sjældent .
4 .
Bliv hydreret . Sørg for at drikke masser af væske , så du er ordentligt hydreret . En hydreret krop heler hurtigere . Må ikke drikke alkohol

5
Spis-. give din krop den energi, det er nødvendigt at helbrede . Spis sunde fødevarer , der nærer din krop .
6 .
Hold området ice . Får mindst tre poser frosne ærter og holde dem i fryseren . Tag en på et tidspunkt og anvende det til det område over din testikler . Den lille granulat af ærter kontur forsigtigt rundt om testiklerne , hvilket resulterer i bedre komfort for dig . Hold tre poser , så du altid har en perfekt frosne , en på vej til frysning og en på din testikler .
7 .
Fortsæt støtte . For mindst én eller to uger efter vasektomi , slid tætsiddende undertøj og dine jock strap . Du skal have to jock stropper , fordi du vil have det på hele dagen og natten , og det vil blive stinkende eller snavset . At have to stropper giver dig mulighed for at vaske en og tør det , mens du stadig iført den anden .
8 .
Vær opmærksom på tegn på infektion , såsom smerte ( ud over den normale ubehag ) og feber . Hvis du har nogle tegn på en infektion , skal du kontakte din læge straks .
9 .
dig klar til at være din normale selv igen . Inden for et par dage vil det ubehag fade , og du vil føle stor . Der bliver ingen ændringer i din seksuelle sundhed eller funktion , så nyd dig selv .

gode råd og advarsler


 • For en til to måneder efter operationen , skal du at benytte en anden form for prævention , indtil du er testet og viser et nul sædkvalitet. Du kan stadig få din partner gravid i løbet af denne tid , så puttes i indsatsen indtil din læge rydder dig.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------