Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan hjælpe en ledende komme fra åben hjertekirurgi

  Gøre tilsagn om at hjælpe en ledende komme fra åben hjertekirurgi kan virke som en skræmmende opgave . Heldigvis de fleste patienter begynder at vise tegn på bedring efter 6 til 8 uger . Du kan forbedre inddrivelsen tid og succes ved at følge hospitalets anvisninger og gøre tingene lettere for patienten
1 <. br >
Tilskyndelse patienten til at øge aktiviteten gradvist og til at gå hver dag , som anbefalet af hans læge . Sørg for, at han Skridt sig selv og ikke gøre for meget på én gang .
2 .
hjælpe hende med aktiviteter, som hun ikke kan gøre , såsom løft emner, der vejer mere end 20 £ . eller noget , der kræver at holde armene over skulderhøjde i længere tid . Patienter bør ikke gå op og ned ad trapper mere end én gang om dagen . Hvis hun har brug for noget, der er ovenpå , så den nedenunder for hende . Tag med aktiviteter , der kræver mental funktion , som at betale regninger eller afbalancering et checkhæfte , for et par uger efter operationen .

3 .
Hold øje med tegn på depression . Være til rådighed til at tale over sine følelser . Opmuntre ham til at få klædt hver dag , besøg hos folk , genoptage aktiviteter og fritidsinteresser og deltage i en støttegruppe . Hvis han virker meget deprimeret eller selvmordstanker , ringe til en selvmords -hotline eller hans læge straks eller tage ham til en skadestue .
4 .
Bistå med rengøring incisionen . Se efter problemer med indsnit , ligesom rødme , oser eller åbning . Kontroller , at patientens temperatur og blodsukker er normale . Spørg , hvordan hun føler og kalder hende lægen om smerter i brystkassen eller smerter i brystet .
5 .

Køb og laver mad i henhold til anvisningerne på sygehuset . Gør hyppige små måltider , hvis patienten ikke har meget af en appetit .
6 .
Tal med patientens læge om motion og genoptræning . Kig efter lokale programmer på American Association of kardiovaskulære og pulmonale Rehabilitering hjemmeside ( se Resources nedenfor ) . Tag patienten til programmer eller lade nogen tage ham .
7 .
hjælpe patienten til at lære de typer af medicin hun skal tage , doseringen og tidspunktet på dagen for at tage dem . Sørg for, at hun ikke tage nogen anden medicin , medmindre hun kontrollen med lægen først .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er den primære omsorgsperson , så prøv ikke at gøre alt alene , især hvis den person, du plejer er udfordrende eller har andre sundhedsmæssige problemer. Du får brændt ud , og din egen sundhed kan lide . Bede om hjælp fra familie , venner og naboer . Check med på hospitalet for at se , om patienten er berettiget til hjemmet sundhedsvæsen.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------