Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan holde brystimplantater ser godt ud

  Hvis du tænker på at få brystimplantater , du skal bekymre dig om mere end blot omkostningerne og farerne ved operationen . Som noget , du køber, kan brystimplantater forringes over tid, hvis du ikke tager sig af dem . For at holde dine bedste implantater ser godt ud , skal du give dem den nødvendige støtte og hudpleje

Du skal bruge: .
Body olie eller creme
. Bh .


1 .

Moisturize dine bryster . Anvende kakaosmør og andre olier , der vil holde huden i løbet af din brystimplantater fugtig og blød . Dette vil hjælpe tilstand din hud og gør det også , og din brystimplantater se godt ud .
2 .
Massage dine bryster . Dette er et forslag kirurger ofte giver deres patienter . Massere brystimplantater hjælper med at holde dem bløde og reducerer deres chancer for hærdning . Hard implantater ser falske og uinteressant .
3 .
Bær en bh . Som rigtige bryster , brystimplantater hænge-især over tid . Den eneste måde at forlænge den tid, de opholder sig munter er til at bære en bh . BH'en du vælger bør være en robust en designet til at holde din store bryster og give dem passende støtte .

4 .
Deltage nogen pletter . Acne af brystet er ikke ualmindeligt . Desværre , hvis du har det , vil dine bryster ikke ser ud som tiltrækkende . Besøg en hudlæge for at få hjælp . Han kan fortælle dig, hvis din acne er et resultat af en allergi over for fødevarer eller tøj eller et hormon udsving . Acne af brystet er ikke så let at slippe af med som facial acne , så følg vejledningen din læge giver dig .
5 .
Sleep på din side . Må ikke anvendes for meget pres på dit brystimplantater . Selv om de er robuste , kan de slides ned hurtigere , hvis ekstra pres er anvendt på dem over tid , og de kan endda lække . Lækage vil ikke kun indflydelse på, hvordan de ser ud, men kan også forgifte dit system .

gode råd og advarsler • Re-måle din bryster hvert år for at tage højde for nogen ændringer af dine implantater .
 • altid kontakte din læge så snart du bemærker nogen misfarvning på dine bryster . Det kunne være et tegn på at du har en utæthed i dit implantater .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------