Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan komme ud af en myectomy

  En myectomy er en stor hjerteoperation , som en del af din septum vil blive barberet væk , og dit bryst ben vil blive brudt . Vær parat til at tage masser af tid til at komme sig. Efter din kirurg 's instruktioner og tage det roligt er vigtigt

Du skal bruge: .
Puder
Løbebånd .
Anti-bakteriel sæbe .
Inspirometer .


1 .
Walk så meget som muligt , men ikke skubbe det . Du vil blive tilskyndet til at gå mere end fem gange hver dag . Start ud at gå korte afstande og derefter gradvist øge din distance . Når din afstand er steget , og du kan gå i længere perioder , kan du forkorte antallet af ture du tager dagligt .
2 .
Vask ved hjælp af anti-bakteriel sæbe . Dette vil bidrage til at forhindre infektion i din indsnit område . Sørg for ikke at bruge meget varmt vand de første par gange, du brusebad , da det kan gøre dig svimmel og øge din risiko for at besvime .

3 .
Pust ind i din inspirometer flere gange om dagen . Dette vil hjælpe med at holde dine lunger fremgår væske . Hoste er hård efter et myectomy , men det vil hjælpe med at holde dine lunger klar . Blowing i inspirometer er et centralt element i nyttiggørelse og kan hjælpe med at forhindre en lunge -infektion .
4 .
Undgå at sove på din venstre side , hvis det er muligt. Det vil være ubehageligt at sove på siden dit hjerte er placeret , så det er bedst at undgå at gøre det . Mange mennesker foretrækker at holde op med flere puder omkring dem , og mange endda sove på sofaen de første par uger af inddrivelse .
5 .

Restriktioner vil ikke indeholde kørsel , intet arbejde for omkring otte uger , ingen ridning i bilen, hvor airbags kunne installere og ingen løft over ti pounds de første adskillige uger efter operationen . Sørg for at følge alle dine begrænsninger , selvom det kan være fristende at ikke vente de udpegede antal uger . Efter disse restriktioner giver dig mulighed for at hvile og hvile er meget vigtigt at din opsving .

gode råd og advarsler


 • Hvis du skal nyse , forventer , at det er smertefuldt . Prøv at kvæle den nyse ved at placere en pude over brystet og indpakning dine arme rundt om puden . Dette vil hjælpe lidt med den smerte , der opstår .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------