Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan lette din iris farve uden kontakter

  Selv om det er rigtigt , at du nemt kan ændre farven på dine øjne med farve kontakter , er mange mennesker søger efter en bedre og mere naturligt udseende metoder til at gøre det . Det vigtigste aspekt her er sikkerheden af sådanne alternativer , da risikoen for at beskadige vision er høj .
Et nyt produkt er blevet opfundet af en internationalt anerkendt oftalmisk kirurg , Dr. Delary Alberto Kahn , der er kendt som NewColorIris . Dette er en silicium skive , som er indført i øjet over iris for at opnå , hvad øjenfarve du ønsker . De farvede silicium disk er implanteret i øjet gennem mikrokirurgi under aktuel anæstesi . Resultaterne er forbløffende naturligt . Faktisk ville kun en øjenlæge kunne opdage forskellen.
Dr. Kahn og hans team har forsket og testet denne metode indgående , før de tilbyder det som en løsning til permanent øjenfarve ændringer og vidnesbyrd af tusindvis af glade patienter bekræfte, at dette er en utrolig enkel og effektiv proces

Du skal bruge: .
Patologi testsMoney .

Første trin


1 .
Kontakt Kahn Medical Hospital i Panama City ( Kahnmedical. com /newiris /index. php ? option=com_contact opgave=view contact_id=1 Itemid=30 ) for at få en liste over patologi prøver, der kræves .
2 .

Tag foreskrevne forsøg og opnå resultater . Disse test er beregnet til at udelukke okulær sygdomme og indsamle oplysninger om cornea sundhed , trykket i øjet og forreste kammer dybde blandt andre parametre . Undersøgelsen skal foretages af en kvalificeret og anerkendt øjenlæge .
3 .
Få en aftale for kirurgi , når du modtager accept fra Kahn Medical Hospital , at du er berettiget til proceduren.
Få dine penge sammen . Den procedure, koster omkring $ 7. 500. NewIris reklamerer dette som en kilde til finansiering Newcoloriris. com /payment. html . Læg hertil koste din rejse og ophold udgifter .
4 .
Kontakt et rejsebureau og planlægge din rejse til Panama City . Få hotelreservationer. Selvom hospitalet yder omfattende bistand til alle sine patienter , ville hotelreservationer være et ekstra plus , hvis du har familie rejser sammen med dig , som hospitalet overnatningssteder kan være dyrt .

5 .
Lad for 1 uge er nødvendige for fuld tilbagebetaling til at passere og derefter gå ud for at se byen og verden med nye øjne , bogstaveligt talt .

Tips og advarsler


 • For dem , der ønsker at se , hvad operationen indebærer , her er en video film af proceduren: Newcoloriris. com /links. htmlMå ikke bekymre dig , hvis du ønsker at ændre farven igen efter et stykke tid , implantatet er explantable . Efter operationen , er det tilrådeligt at have en rutinemæssig kontrol op gøres med en uddannet øjenlæge hvert andet år . Hvis du ventede denne lange , vente lidt længere . En ny procedure vil blive indført på markedet snart kaldes Lumineyes af HomerLabs . Dette er en proces, der omfatter laser kirurgi i lignende linier som LASIK , hvor pigment i øjet er ødelagt . Ulempen her , at en sådan ændring er irreversibel , og kan kun gøres til losning af øjnene .
 • må ikke ignorere nogen af de før operationen evalueringsprocesser , da dette ville invitere alvorlige post-op komplikationer . Enheden er ikke blevet indgivet til FDA , om proceduren er blevet godt dokumenteret og drøftet blandt de medicinske broderskab ( Newcoloriris. com /conferences. html )Der er en vis bekymring over den stadige pupillens størrelse hul , som er mistænkt for at forårsage tunnel vision. Der er imidlertid ingen dokumenteret bevis for denne effekt .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------