Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan opdage fødslen infektion

  Postpartum infektion , hvad enten vaginal eller fra en kejsersnit snit er ikke behageligt . Det er langt mere almindeligt for en kvinde med en c-sektion for at opleve infektion . Enhver kvinde fødslen , men kan opleve infektion i livmoderslimhinden , indsnit , tåreflåd site , episiotomi websted eller blære . Infektioner, som opstår inden for de første 6 uger efter fødslen betragtes fødslen infektioner . Det meste af tiden , disse infektioner påbegyndes i løbet af arbejdskraft . Måske dit vand brød tidligt , eller måske du har modtaget en stor mængde af livmoderhalskræft kontrol . Hvorom alting er , tidlig postpartum infektion er nøglen . Jo før du får dig selv behandlet , desto hurtigere vil din krop helbrede . Opbevar disse trin i tankerne , når der hentes post partum infektion

Du skal bruge:
ren hygiejnebind
. termometer .


1 .

Lugt din udflåd . Efter du føde , din krop udskiller væv og blod som en periode . Hvis du er rask , skal det lugter det typisk lugter når du får din menstruation . Hvis du har en infektion , og på den anden side , vil det lugte 10 gange værre . Faktisk kan folk omkring dig begynder at lugte udskrivelse .
to .
Skift pad , tage et brusebad og vente på en time . Tørret blod og væv kan lugte forfærdeligt . Hvis lugten ikke forsvinder dog ringe til din læge .
3 .
Tag din temperatur . En feber er en af de første tegn på infektion . Aldrig påtage sig noget, hvis du har høj feber . Selv om det kan skyldes engorged bryster , eller en healing organ , lad din læge med det samme .

4 .
Prøv at gå på toilettet . Hvis du føler trang til at urinere , men ikke meget der kommer ud , kan dette skyldes en urinvejsinfektion . Den konstante trang til at tisse kan også betyde en urinvejsinfektion.
5 .
Tjek toilettet , når du tisse . Hvis urinen er fyldt med blod , eller hvis det er overskyet , kan dette også signalere en urinvejsinfektion . Du bør ringe til din læge med det samme . Du kan have til at se på urinstrålen , som det kommer ud af din krop . Bloody barselsflåd kan gøre det vanskeligt at skelne mellem uklar urin og klar urin i toilettet .

gode råd og advarsler • barselsflåd er betegnelsen for det blodige væv , der er udskilt fra skeden i løbet af ugen postpartum . Dette kunne gå på kun et par dage eller det kan fortsætte i op til seks uger.
 • Må ikke vente. Hvis du bemærker et symptom , aldrig tøve med at ringe til din læge . Det værste der kan ske, er at gå til lægen helt raske .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------