Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan stille fælles laser øje kirurgi spørgsmål

  Mange mennesker er usædvanligt nervøse laser øje kirurgi . Fra tanken om at have en laser rettet mod ens øje til de omkostninger og risici , laser øje kirurgi kommer med mange spørgsmål . Virkeligheden er , at så længe det udføres af en erfaren professionel , denne type kirurgi er faktisk meget sikker og kan få de mest utrolige resultater

Du skal bruge: .
øjenkirurgi , Surgeon , Laser øje kirurgi .


1 .
Spørg Alle Laser øjenoperation spørgsmål, du ønsker
Den enkleste måde at sprede frygt og nyde godt af fordelene er at spørge som mange laser øje kirurgi spørgsmål som du har brug for . En god øjenlæge forstår nervøsiteten er knyttet til øjenkirurgi og vil tage sig tid til at forklare den procedure, til en patient , samt at besvare enhver og alle spørgsmål, du måtte have . Dette gør den første spidsen for et vellykket laser øje kirurgi temmelig indlysende-vælg en kirurg , hvem du er komfortabel med , og hvem er villig til at sidde og chatte .
Selv om dette er gode råd , det hjælper ikke , hvis du ikke ved , hvad laser øje kirurgi spørgsmål at stille . Det første skridt er at nedskrive alle de ting , der bekymrer dig om proceduren og relæ dette til din kirurg . Ligegyldigt hvor trivielle de kan synes , hvis de er vigtige for dig , er det vigtigt , at du får svar . Laser øje kirurgi er en delikat procedure , og du skal være rolig og afslappet . Skjult frygt , stor eller lille, kan forårsage dig til at være unødigt spændt og påvirke udfaldet af proceduren .

2 .
Før du overhovedet begynder Spørgsmål
Laser øje kirurgi spørgsmål skal starte fra din allerførste høring og ikke kun om dig-du skal tjekke din øjenlæge også . Du er fuldt ud berettiget til at kontrollere din kirurg legitimationsoplysninger , erfaring og succes rate . Heller ikke føler at du kan ikke bede om udtalelser fra tidligere patienter . Det handler om at sætte dit sind på lethed og enhver kirurg , der nægter at forstå og samarbejde bør absolut undgås . Du skal også være klar på hvilken øjenlidelse du har , og sørg for at du forstår , hvad det betyder . Det næste spørgsmål er , hvad øjenkirurgi du får brug for . Fra LASEK til Cross -linking , har de forskellige procedurer forskellige konsekvenser , hvilket betyder at du nødt til at forstå dem først .
De praktiske spørgsmål
Disse er de laser øje kirurgi spørgsmål, du skal bede om at sørge for , at du er fuldt forberedt for en sådan procedure : ?
Spørg om risikoen for laser øje kirurgi , så du kan træffe en informeret beslutning .
? Dit næste laser øje kirurgi spørgsmål skal være omkring de resultater , du skal forvente , så du behøver ikke have urealistiske forventninger .
? Også spørge , om du har brug for nogen til at køre dig efter operationen , hvor lang tid før du kan køre igen, og når man kan gå tilbage til arbejdet for at sikre, at du har alle de praktiske aspekter dækket.
3 .
The Cost Spørgsmål
laser øje kirurgi bør ikke være om at finde den billigste løsning , dine øjne er for vigtige til det, men realistisk , det gør du nødt til at overveje den økonomiske side af tingene . Din laser øje kirurgi koste spørgsmål bør omfatte :
Hvad betyder laser øje kirurgi koste
Hvad er inkluderet i prisen ? ? Er efterbehandling inkluderet?
? Er der en plan for betaling ?
? Er laser øje kirurgi , der er omfattet af min lægehjælp ?
? Er der et depositum ? Er dette depositum betales i rater ?
Post Surgery Spørgsmål
Forskellige laser øje kirurgi har forskellige resultater og nyttiggørelse gange, og du behøver at vide hvad de skal spørge din laser øje kirurg for at sikre, at du er parat :
Hvad efterbehandling vil jeg kræve efter laser øje kirurgi ?
? Hvad skal bekymre mig efter laser øje kirurgi ? For eksempel , sløret hvornår er ømhed eller vision ikke normal ?
? Vil din kirurg være tilgængelige for dig efter operationen ?
Fordelene ved denne type kirurgi kan være rigtig livsændrende og gøre overvinde enhver frygt omkring det virkelig umagen værd. Ved at stille de rigtige laser øje kirurgi spørgsmål , man kan fuldt ud forstå disse procedurer og komfortabelt , der er fastsat på vejen til bedre udsyn .

gode råd og advarsler


 • Om forfatteren :London Vision Clinic er en af de førende øjenkirurgi klinikker i Det Forenede Kongerige og drives af to verdenskendte øjenlæger . Mere end noget andet , forstår de ansatte i London Vision Clinic betydningen af oprettelsen patienter på lethed og har en grundig screening processer , der omfatter alt fra lange øjenundersøgelser til en på en chat med kirurgen selv . http://www. londonvisionclinic. com/
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------