Position: sygdoms > 3 >

hvordan man kan vide , om LASIK øje kirurgi vil skade din eeyes

  LASIK operation er blevet en meget populær måde at rette vision uden at bære briller . Som ved ethvert kirurgisk indgreb , er LASIK ikke uden risici . I en lille procentdel af patienterne , er visionen ikke forbedret, og er nogle gange endda forværres af proceduren . Ved at kende de risikofaktorer , kan du afgøre, om LASIK ville være nyttige for dig

Du skal bruge: .
Computer for forskning


1
Under operationen . , er en laser bruges til at skære en flap i hornhinden . Hvis du har nogle hornhinde , såsom tynde hornhinder , keratoconus ( kegleformede hornhinder ) eller en historie af hornhinde hudafskrabninger , kan LASIK ikke være et sikkert alternativ for dig . Efter at hornhinden er skåret med laser , skal der være en lille mængde væv tilbage , som ikke er blevet ændret af laser . Dette er nødvendigt for at hornhinden at bevare sin stivhed og form . I tilfælde af en tynd hornhinde , vil ikke nok af dette væv stadig sikkert udføre operationen .

2 .
Hvis din recept har ikke været stabile i det forløbne år , bør du ikke har LASIK operation . Kirurger generelt ikke behandle patienter yngre end 18 af denne grund .
3 .
Folk med store pupiller er normalt ikke kandidater til LASIK . Hvis du har store pupiller og har LASIK , kan du opleve dobbelt syn , blænding , stjerner /stjerneeksplosioner og glorier efter operationen . Det kan være umuligt at køre om natten på grund af blænding og glorier .
4 .

Cataract patienter er ikke kandidater til LASIK . Grå stær forværres over tid og bliver nødt til at blive fjernet i sidste ende . Når de er fjernet , kan visionen normalt forbedres , når det intraokulære linse er implanteret .
5 .
Hvis du har tørre øjne , kan LASIK ikke anbefales , da proceduren kan forværre tilstanden . I nogle tilfælde kan operationen udføres , men du bliver nødt til at bruge kunstige tårer eller receptpligtig medicin til at hjælpe dig producere flere tårer .
6 .
LASIK anbefales ikke til folk , der har glaukom , blefaritis , herpes simplex eller herpes zoster involverer øjenområdet , uveitis , iritis , øjenskader eller tidligere øje kirurgi .

7 .
Betingelser , der langsom eller forhindre healing betyder, at du ikke er en kandidat til LASIK . Autoimmune lidelser , såsom lupus , vil reumatoid artrit eller fibromyalgi forhindre dig i at have kirurgi . Diabetes og sygdomme i retina kan også betyde, at du ikke er en god kandidat til LASIK .

gode råd og advarsler


 • Før du har LASIK , læst alt, hvad du kan om kirurgi . Må ikke blot begrænse sig til de oplysninger, som din læge giver , søge informationer på egen hånd . Gå til biblioteket , bruger internettet , snakke med andre mennesker, som har haft kirurgi og spørge om deres oplevelser . Spørg dem, hvis de ville anbefale deres læge, hvis de havde opereret igen .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------