Position: sygdoms > 3 >

hvordan man passer tatovering laser kirurgi ardannelse

  Udseendet af en tatovering efter laser kirurgi i første omgang kan gøre en person ønsker at gå til hospitalet . Det er ikke meningen, at se sød , og når kirurgen advarer patienten, at tatoveringen vil svulme op, kirurgen betyder det . Efter en tatovering har været igennem operation , kan det give indtryk af ikke blot hævelse , men ser ud som om der er flere keloider på det . Tatovering kan føles stiv som om det ikke er hud , og det vil blive meget tør og skaller , hvis der ikke taget hånd om korrekt . Med det rigtige pleje , vil din tatovering naturligvis se lidt anderledes , men resten af kroppen , bør ikke blive påvirket af det . Med den rigtige pleje , bør der ikke være ar tilovers fra operationen

Du skal bruge: .
Polysporin
Neosporin .
Vaseline .
Tast sæbe .

Nonstick puder eller Telfa puder .
Bandage tape eller Ace wrap .


1 .
Vask tatoveringen to gange daglig med dit fingeraftryk puder . Tryk ikke tatovering hårdt eller lægge pres på et område , der ligner en kelloide . Pus er mest sandsynligt under den knoldede området , og det vil komme ud i sin egen tid . Irriterende tatoveringen vil gøre tingene værre , hvis du ikke er forsigtig . Brug ikke parfume sæbe , fordi ingredienserne i det , kan inficere tatovering . Dial sæbe er en bedre valg.

2 .
Slyngel tatoveringen tørre med et rent håndklæde . Brug ikke den samme håndklæde område to gange , uanset at det er ren , især hvis tatoveringen er ujævn . Du ønsker ikke at gnide pus ind i et rent område af din arm , næste gang tatovering er rengjort .
3 .
Påfør et tyndt lag Polysporin , Vaseline eller Neosporin til tatovering gang dagligt og forsegle tatovering med en nonstick bandage eller Telfa pad . Nonstick puder er okay for en stund , men de har tendens til at flytte rundt , især hvis du er iført en skjorte , der går over tatovering, så det kan være nødvendigt at bruge et es wrap eller bandage tape . Hvis det område, hvor bandagen er begynder at klø eller brænde , stoppe med at bruge bandage tape med det samme. Hvis du fortsætter med at bruge det alligevel , kan du ende op med en forbinding tape mærke langs det område, hvor tatovering er .
4 .

op med at bruge bandager efter syv dage. Fortsæt med at rengøre tatovering og anvende salve to gange dagligt , indtil tatoveringen er helt helbredt. Ikke tillader skorper bliver tør eller hård eller vælg på ethvert skorper fordi dette kunne øge ardannelse . Tatoveringen er ikke til at se attraktivt , og det kan være mørkt eller har lyse pletter i tatoveringen , men prøv ikke at dække det med figursyet bands . Dette messer op cirkulation i kroppen , og det kunne også give yderligere skade på området .
5 .
Anvend kakaosmør eller aloe vera til tatovering tre gange om dagen , indtil den næste besøg for tatovering laser kirurgi .

gode råd og advarsler


 • Amatør tatoveringer ( i. e. kan Jailhouse tatoveringer ) fjernes meget nemmere end en professionel tatovering . Hvis din tatovering blev afsluttet af en professionel , forventer at have 6 til 8 besøg til, før tatoveringen er fuldstændig væk .
 • Må ikke modet, hvis tatoveringen ikke umiddelbart forsvinder efter det første besøg . Husk at en tatovering skulle være permanent , så tager det ud formodes at være vanskeligt at gøre . Det var formålet med at betale alle af disse penge for at få det sat på !
 • Hvis du aldrig har brugt Neosporin før , afprøve lidt på en anden del af kroppen i stedet for tatovering . Laser kirurger har gentagne gange løbet ind i kunder, der er allergiske over for Neosporin . Hvis dette er tilfældet med dig , bruger vaseline eller Polysporin stedet .
 • Laser kirurger vil give dig mulighed for at om du vil anæstesi eller ej , før det bliver tatovering operation . Hvis du ikke har en høj tolerance for smerte , får den mere kraftfulde anæstesi . Cremen , der bruges lige så godt være lotion , fordi den ikke fjerne de smerter overhovedet . Tatovering laser kirurgi føles som en halv snes elastikker affyret en kropsdel på én gang på en gentagen grundlag med en smule af elektrisk stød . For nogle er det let smerte , men for andre , kan det være ubærligt . Spørg laser kirurgen at teste et lille område for at se, om du kan håndtere at have hele laser kirurgi uden bedøvelse .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------