Position: sygdoms > 3 >

hvordan man undgår en kejsersnit ( c afsnit)

   Flere og flere kvinder er der kejsersnit sektioner ( C sektioner ) i disse dage for en række forskellige grunde til trods for , at de er højere i risiko . Vente, til du er på hospitalet i arbejdskraft til selv at tænke over det er det første skridt i retning af at have et. Hvis du vil undgå at have en selv , du bliver nødt til at tage følgende skridt for at forberede dig i god tid

Du skal bruge: .
beslutsomhed
støttende partner .
tid til forskning .1 .
Se en sundhedspleje udbyder jævnligt og så snart som muligt efter at finde ud af at du er gravid .
2 .
være så sunde som muligt . Spis healthfully . Drik ikke saft og spiser kun et par portioner frugt om dagen . Spis seks små måltider . Skift til et lavere fedtindhold . Brug fedtfattig ost og mejeriprodukter . Klip alle raffineret mel og sukker . Motion hver dag . Alle disse foranstaltninger vil hjælpe med at holde dit blodsukker niveau konstant . Hvis dit blodsukkerniveau spike eller er højt ofte fører til en større baby . Og selvfølgelig fører en større baby til en øget chance for C afsnit .
3 .

Vælg en sundhedspleje udbyder , der ser fødsel som en naturlig begivenhed , ikke en medicinsk nødsituation .
4 .
Overvej at bruge en jordemoder . Jordemødre praksis i stand-alone fødsel centre , i hjemmene , og på hospitaler . De kan praksis i samarbejde med læger eller kan have deres egen praksis . Jordemødre bruger mange sikkert strategier til at undgå C afsnit, for hvilke læger ofte har ikke engang fået træning .
5 .
Overvej at give føde hjemme med en certificeret sygeplejerske jordemoder og sygeplejerske . Undersøgelser af planlagte hjem fødsler i de udviklede lande med kvinder , der har haft ukomplicerede gravide har vist, sygdom og dødelighed for mor og barn er lig med eller bedre end hospitalet fødslen statistikker for kvinder med ukomplicerede graviditeter . ( Se Ressourcer . )

6 .
Overvej en Doula . En Doula hjælper gravide mor og hendes partner til at udarbejde og konkretisere deres fødsel plan . Hun bor hos moderen hele arbejdsmarkedet giver følelsesmæssig og fysisk støtte . Undersøgelser viser, at mødre , der har haft Doulas i løbet af deres arbejdskraft og levering har 25 % kortere Arbejde , 50 % færre C -profiler, 40 % færre epidurals og 30 % -40 % nedsat behov for pincet , vakuumekstraktion , pitocin og narkotika .
7 .
Harden din vilje til at undgå en epidural . Uddan dig selv . Epidurals have negative bivirkninger såsom mødre udvikle lavt blodtryk , som kan føre til nedsat føtal hjertefrekvens . Højere feber i mødre resulterer i 25 % mere C sektioner . Nedsat sats for dilation fra brugen af epidurals resulterer i flere C sektioner . Men epidurals ikke bare effekt moderen . Babyer udvikler forhøjede satser for unormal hjerterytme satser , ikke-ideel fødsel positioner , vejrtrækningsproblemer ved fødslen , neurologiske skader , neonatal gulsot , dårlig sutterefleks og hyperaktivitet op til 7 år . Arbejdskraft er længere og dermed vanskeligere for mor og barn . Det er første skridt på en glidebane til en C afsnit .
8 .
C sektioner have negative bivirkninger, samt for ikke at nævne, at det er en større operation , og inddrivelse er væsentligt længere . Børn født af C afsnit, har en øget risiko for vejrtrækningsproblemer . Kvinder oplever dybere postpartum depression . ( Se Ressourcer . )
9 .
Komponer en fødsel plan . Dette er et dokument, der beskriver , hvad du ønsker skal ske i løbet af din fødsel . Vil du have en epidural ? Ønsker du at undgå narkotika helt ? Vil din partner klippe ledningen ? Disse former for spørgsmål er dækket i din fødsel plan . Medtag skarpt anmode om, at du ikke ønsker at blive spurgt, om du ønsker en epidural eller lægemidler til smerten . Tro mig , når du kæmper med den smerte selv, at det gør det meget sværere at modstå , når sygeplejersken spørger du , hver gang han /hun kommer i , om du ønsker lægemidler til smerten . Denne erklæring er ikke afskære muligheden for faktisk at bruge smertestillende . Alt du skal gøre er at bede om det .
10 .
Når du har besluttet dig for en fødsel plan sikre, at alle , der beskæftiger sig med dig i din medicinske facilitet er fortrolig med det . Bring det til din sundhedspleje udbyder en måned før fødslen og gå over det med ham eller hende . Hvis du føder på en sundheds- (i modsætning til hjemme ) , så sørg for alle de sygeplejersker , der er tildelt dig læse den .
11 .
Diskuter med din fødsel partner , hvor vigtigt det er for ham eller hende til at holde op for dig og dine ønsker , hvis hospitalspersonale ønsker at gøre noget , som du objekt . Lægerne kan ikke tvinge dig til at gøre noget, du ikke ønsker at gøre . Sommetider fødsler ikke går som planlagt . Men du har brug for at føle, at du personligt har valgt en anden omstændighed , end hvad der er på din fødsel plan . Og for at gøre dette , vil du har brug for nogen til at støtte dine ønsker .
12 .
Forbered godt for din arbejdskraft og levering . Læs om og beslutte , hvilke af de forskellige former for arbejdskraft teknikker såsom Lamaze , Bradley , og Hypnobirthing føles rigtigt for dig .
13 .
Deltag din fødsel klasser . Da nogle babyer kommer tidligt at det ville være klogt at afslutte dit hold på mindst fire uger før forfaldsdagen . Nogle kvinder føder for tidligt. Så religiøst praksis dit valgte arbejdsteknikker hver par dage , indtil du går i arbejde.
14 .
under fødslen fortælle dig selv i utvetydige vendinger , at du vil vente til efter en nedgang før de beslutter , hvad der også at have en epidural ( det første skridt mod at have en unødvendig C afsnit ) . Laver aftaler med dig selv . Fortæl dig selv at du vil gøre det gennem en anden fem ( eller tre eller to ) sammentrækninger , før man overvejer en unødvendig C sektion igen .
15 .
Hvis du finder veerne enormt overvældende og føler, at du ikke kan fortsætte , kan du bede om et lægemiddel til at tage brodden af den smerte , hvis du skal . Men husk jo længere du kan gå uden smertestillende jo bedre er dine chancer vil være for at undgå en unødvendig C sektion .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------