Position: sygdoms > 3 >

hvordan man vælger den rigtige plastikkirurgi kontor

  Beslutningen om at gennemgå en plastikkirurgi procedure er en stor en , og der er mange faktorer at overveje , når de evaluerer dine muligheder . Du vil få mange spørgsmål om proceduren og den opfølgende sundhedspleje , og du skal føle sig sikre på , at kontoret du vælger , er en top-notch kirurgisk anlæg med en kvalitet kirurg og en professionel , personable personale, der er villige og i stand til at imødegå . bekymringer, du måtte have

Du skal bruge: .
Computer
Internetadgang .

Før Høring


1 .

Få henvisninger fra venner og bekendte i dit område , som allerede har gennemgået plastikkirurgi . Indsamling tilbagemeldinger om både positive og negative erfaringer er uvurderlig for at hjælpe du vælger en potentiel kirurg . Hvis du gentagne gange er hørt positive tilbagemeldinger om et bestemt kontor , er det en god indikator for en professionelt drevet kontor , der er værdig til yderligere efterforskning
2 .
Har en baggrund kontrol af akkreditiver kirurg . Konkret skal du tjekke med den amerikanske Board Of Plastic Surgery at sikre, at han er bord-certificeret . Vel vidende, at dit helbred er i hænderne på en person med den intensive træning og kvalifikationer til at udføre proceduren sikkert er altafgørende .
3 .
Undersøg kirurgens retshistorie for at se, om nogen forsømmelse domme har er foretaget, og hvis nogen efterfølgende disciplinære foranstaltninger blev truffet . Du kan gøre dette ved henvendelse i medicinske bord i den stat, hvor du bor . Du kan finde en tilstand bibliotek på Federation of State Medical Forum ( se Resources nedenfor) .

4 .
Spørg Akkreditering Association for Ambulant Health Care Inc. ( AAAHC ) , at fastslå, at kontoret er en akkrediteret kirurgisk facilitet . Du vil føle dig bedre at vide, at kontoret du har valgt er passende rustet og har den medicinske faciliteter er nødvendige for at give dig overlegen pleje .
5 .
Sæt en aftale for en konsultation . Tage tid, før udnævnelsen til at gøre en lille online forskning om den procedure, du er interesseret i. Besøg et online forum som All About Plastic Surgery Message Board for at læse om folks erfaringer kan være nyttig . På fora som dette, vil du også kunne skrive specifikke spørgsmål og få dem besvaret af folk , der har stået over for lignende problemer . Mens dette måske ikke være et sted for at opnå præcise og pålidelige lægehjælp , kan den indbringe spørgsmål din opmærksomhed , at du kan være uvidende om , som vil hjælpe dig kompilere din liste af spørgsmål og bekymringer for udnævnelse .

På Høring1 .
Som du ankommer til din udnævnelse , være opmærksom på den atmosfære af kontoret og bemærk Opførsel af personalet . Høflige og professionelle medarbejdere taler meget om integritet af virksomheden . Følelse komfortabel med hvervet og behagelig interaktion med personalet er vigtig, da samt at have den procedure udføres der , vil du også være tilbage for efterfølgende opfølgning behandling og check- ups .
2 .

Bed om at se " før og efter " billeder af tidligere patienter, der valgte den samme procedure , som du overvejer . Tal med kirurgen ærligt om de resultater, du håber at opnå med kirurgi , og bede om en ærlig vurdering af din sag . Er de resultater, du forventer rimeligt ? Er resultaterne vist på billederne typisk? Det er lettere at acceptere en mindre end ideelt svar på dette spørgsmål i ro og mag på et kontor høring , snarere end efter dyre operation .
3 .
Spørg lægen for at få oplysninger om de potentielle risici og komplikationer fra kirurgi , og også hvor længe opsving tid forventes at være . Du skal vide, hvor længe du vil være uden arbejde , så du kan planlægge i overensstemmelse hermed med din arbejdsgiver . Dette er også et godt tidspunkt at spørge , hvor ofte den kirurg , der faktisk udfører denne særlige procedure . Kirurger ofte specialiserer sig i bestemte procedurer , og det er klogt at vælge en , der udfører den regelmæssigt .
4 .
Vær opmærksom på, hvordan aggressiv kirurgen handler om at udføre proceduren . Du vil have nogen , der ikke er alt for interesseret i sit honorar på bekostning af din fysiske og mentale velbefindende . Hvis han kommer på tværs som mere af en sælger end en læge , kan du ønsker at søge andre steder .

gode råd og advarsler


 • Fysisk nedskrive en liste over spørgsmål , du 'd gerne spørge på høringen . Stol ikke på at huske hvert bekymring , du måtte have . Hvis de er skrevet ned foran dig , vil det tage presset ned af en lille , og du vil være i stand til at forlade udnævnelsen med de svar, du har brug for .
 • Spørge, hvis kirurgen på kontoret har hospitalet privilegier . På toppen af komfort at vide, at et hospital faciliteter er til rådighed i tilfælde af en nødsituation , vil et hospital også kunne give dig yderligere oplysninger om lægens legitimationsoplysninger .
 • For endnu mere ro i sindet om kompetence enhver kirurg , er det en god ide at søge efter medlemmer af The American Society for Aesthetic Plastic Surgery ( ASAPS ) . Det betyder, at de er ombord-certificeret af FHE American Board of Plastic Surgery og har også mødt flere strenge krav til uddannelse og erfaring i kosmetisk kirurgi procedurer .
 • Må ikke sættes ud , hvis lægen har forbehold om at gøre den procedure, du ønsker . Sådan tilbageholdenhed er en god ting , hvis de har ærlig tvivl om , hvordan realistisk dine forventninger er eller havn sundhedsmæssige betænkeligheder .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------