Position: sygdoms > 3 >

hvordan man vælger en kirurg

  Når dit liv når et punkt , hvor du overvejer kirurgi , du står ved en korsvej i mere måde end en . Anytime du vil tillade nogen at bevidst skåret i din krop , er du åbner dig op til mere truende risici end årsagen til den operation det meste af tiden . Her er de skridt til at minimere risikoen-kirurgi er et eksempel i vores komplekse liv , hvor du ikke ønsker at tage en chance på den næstbedste

Du skal bruge:
internetadgang
. . Telefon .


1 .

Lær alt du kan om diagnosen . Undersøgelse ubønhørligt . Læs alt på internettet . Tal med alle og enhver om tilstanden , især dem, der har oplevet det , ikke kun læger . Folk , der har arbejdet gennem større medicinske problemer er utrolige ressourcer , især hvis deres børn var ofre .
2 .
Få mindst tre udtalelser fra tre forskellige kirurger . Dette betyder, at du er nødt til at indstille en aftale, og gå sidde ned med dem og lytte nøje med øje-for-øje kontakt . Du er i sidste ende på udkig efter en person, der har specialiseret sig i denne type kirurgi og en person, der har en track record af mange vellykkede procedurer .
3 .
Kig efter henvisninger . Må ikke vælge en kirurg på en liste over udbydere i dit forsikringsselskab netværk . Faktisk kan efter en sådan proces let føre til en katastrofe . Selvom du skal bruge en henvisning til at afgøre den kirurg , som du vil rådføre sig med , ikke er afhængige af en henvisning til en mere end at identificere perspektiver . Du skal bekræfte og kontrollere kirurgen personligt .

4 .
kvalificere kirurgen uanset midler . Find ud af , hvor han deltog lægestudiet , og hvordan han rangeret i sin klasse . Interview ham så diplomatisk som muligt , men sørg for du er tilfreds , han ved hvad han taler om . Sørg også for, du har tillid til og respekt denne person . Må ikke nøjes med noget upræcise i sine svar . Tage ham til opgave i alle detaljer , og være meget direkte og detaljeret om alle spørgsmål og alle hans svar .
5 .
Bestem som den bedste kirurg i din tilstand er , eventuelt i en tre af fire statslige region . Vær forberedt på at rejse til et kontor besøg igen , hvis og når operationen er udført . Mange mennesker , der er forsigtige og fornuftige ved valget af en kirurg vil rejse til en anden del af landet eller endda et andet land helt .
6 .

Vær helt kompromisløse om, hvem er den bedste , og bosætte for intet mindre . Hold øje med den rigtige kirurg , hvilket især vil være udfordrende med dit forsikringsselskab , når du starter forhåndsgodkendelse proces , fordi de måske ikke være villige til at tilbagebetale kirurg , du valgte på et højt nok sats for dig at give .
7 .
Ring til kirurgen du beslutter at udføre operationen på telefon med et vigtigt spørgsmål , eller for at drøfte nogle tekniske og logistiske spørgsmål . Observere den måde hun behandler dig, og hvordan imødekommende hun er . Hvis hun ikke er følsom over for dig og dine behov , så kan det være nødvendigt at genoverveje dit valg .

gode råd og advarsler


 • Stol ikke på din egen dom til at oprette din kort liste placere gennem henvisninger og medier skrive-ups .
 • aldrig tage en chance på en kirurg . Din værste mareridt er en mislykket operation .
 • dit forsikringsselskab kan forsøge at udnytte dig til at bruge nogen i deres netværk , så vær parat til at blive stående på jorden og få dækning godkendt til kirurgen du så nøje udvalgt.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------