Position: sygdoms > 3 >

om brystimplantater af silikone

   Hvis du er en af de tusindvis af kvinder, som ikke er tilfredse med formen på deres bryst , har du måske overvejet at få brystimplantater . Silikonebrystimplantater er den mest populære type af implantat . Men før du tilmelder dig denne kosmetisk kirurgi , skal du vide de risici og potentielle fordele af den procedure,

Historie


Kvinder har søgt lægehjælp til at ændre deres bryst størrelse siden slutningen af 1800-tallet . Silikone gel- fyldte brystimplantater ramte markedet i 1962 , hvilket giver kvinderne en måde at øge deres bryststørrelse , samtidig med at den naturlige følelse af brystet . I 1988 meddelte FDA , at sikkerheden ved silikonebrystimplantater var tvivlsom . I 1992 , efter mange kvinder klagede over sygdom eller smerte som følge af implantater utætte FDA tog dem ud af mainstream kosmetisk-kirurgi markedet, men lod dem til kvinder , der er nødvendige for brystrekonstruktion . Gradvist undersøgelser viste, at der ikke var en betydelig risiko for alvorlig sygdom fra implantater , og i 2006 blev en ny type silikone brystimplantater er godkendt til almindelig brug hos kvinder 22 år og opefter .

funktioner


Silikonebrystimplantater er mere populære end andre implantater , fordi de giver bryst en mere naturlig følelse. Silikoneimplantater er lavet af silikone gel , som er blød og giver ved et enkelt tryk , på samme måde naturlige brystvæv gør . Silikone gel er lavet ved at blande mellemstore molekylevægt silicium med ilt , brint og kulstof . De brystimplantater , der anvendes i dag, er lavet med tre ydre lag ( kaldet en shell ) og fyldt med silikone gel .

Teorier /Spekulation


Silikonebrystimplantater har været under lup i de seneste år . Mange kvinder har hævdet, at implantater forårsagede binde-væv , angiveligt fra gelen siver ud fra implantatet . Dog har ingen undersøgelser vist en bevislig sammenhæng mellem silikoneimplantater og bindevæv-væv . Andre har spekuleret på, at brystimplantater af silikone føre til brystkræft . Institute of Medicine , sammen med en række andre medicinske myndigheder har ikke kunnet finde en forbindelse mellem implantater og brystkræft .

Overvejelser

Hvis du overvejer brystimplantater , skal du forstå lidt om proceduren og risici i forbindelse med implantater . Bryst implantation er en alvorlig operation , der kræver fuld narkose og et hospitalsophold . Alle de risici der er forbundet med kirurgi , herunder reaktion på anæstesi -og infektion, er risiko for denne operation . Også huske på , at brystimplantater sidste for omkring 10 år , og derefter skal udskiftes-. så hvis du ønsker at holde din nye kurver , vil du have til at gennemgå proceduren igen

Advarsel

Silikonebrystimplantater udgør et par unikke risici for patienterne . Den ene er risikoen for ekstrudering af implantatet . Dette sker , når kroppen afviser implantatet og forsøger at skubbe det ud af huden . Dette kræver øjeblikkelig fjernelse af implantatet . Tab af følsomhed i brystvorterne og huden på brystet er en almindelig bivirkning , men det er som regel midlertidig . Omkring 5 procent af alle bryst-implantat patienterne vil udvikle kapselskrumpning , en tilstand, hvor arvæv omkring implantatet presser og kontrakter enheden , hvilket gør brystet ser deforme , og kan føre til brud . Igen , dette kræver , at implantatet skal fjernes .

Ekspert Insight

Mange kvinder spekulerer på, om de vil være i stand til at amme deres spædbørn efter modtagelsen silikonebrystimplantater . Så længe incisionssted ikke griber ind i mælkekanalerne , gør brystimplantater ikke interferere med amme evnen til . Andre kvinder undrer sig over de farer, der er forbundet med bristede implantater . Forskningen har endnu ikke vist farerne ved en bristet silikone implantat , men lægerne anbefaler , at eventuelle bristede implantater fjernes så hurtigt som muligt for at forhindre komplikationer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------