Position: sygdoms > 3 >

om de forskellige typer af plastikkirurgi

   Plastikkirurgi er ikke længere forbeholdt kun de rige og berømte . Flere og flere "almindelige " mænd og kvinder vælger plastikkirurgi hvert år , og den stigmatisering , der engang var forbundet med plastikkirurgi har alle , men spredes. I dag er mange mennesker tale åbent om procedurer, som de har haft gjort for at forbedre deres udseende . Det synes det er ikke nok, at vores levealder er steget , ønsker vi også at føle og se godt ud , som vi bliver ældre . Plastikkirurgi er en måde, folk gå om at få disse resultater .

Betydning


Plastikkirurgi er opdelt i grundlæggende to forskellige typer : . kosmetisk og rekonstruktiv . Sidstnævnte omhandler alvorlig skadet eller misdannede krop funktioner , mens kosmetisk kirurgi er fokuseret på æstetiske bekymringer patienten og anses elektiv kirurgi .
Kosmetisk kirurgi kan betragtes som elektive , men kan gøre meget for at løfte ens selvværd og selvtillid . Mange kosmetiske kirurgi patienter har lidt med kropsbilledet problemer , udholdt betydelig drillerier hele deres liv eller prøvet mange andre alternativer til at klare en fysisk træk, at de fandt uinteressant eller pinligt .
Plastikkirurgi kan forbedre en patients udseende , og derfor følelser af tillid . Mange mennesker , der har kosmetisk kirurgi føler , at deres samlede livskvalitet er forbedret efter operation .

Funktion


Kosmetisk kirurgi generelt fokuserer på ansigtet eller den centrale del af kroppen ( i. e. over benene ) . Procedurer, der involverer ansigtet omfatter fuld ansigtsmaske elevatorer , pande eller øje elevatorer . Et andet fælles facial kirurgi er næsekorrektion , eller en næse job . Næsen kan have en fjernet pukkel , broen rettede , hele næsen forkortet eller glattet eller andre re-sculpting . Operationer til kroppen omfatte dem, der involverer bryster , især udvidelsen eller forøgelse , reduktion eller ophævelse af brystvæv . Et andet organ kirurgi er Fedtsugning , hvor overskydende fedt og hud er strammet i maveregionen . Desuden kan den kirurgiske procedure for fedtsugning , eller fjerne fedtaflejringer , inddrage praktisk talt overalt på kroppen , hvor overskydende fedt indsamler .

Effects


Resultatet af en ansigtsløftning er en samlet yngre udseende . Når bryn eller øjne er løftet , en frisk og yngre udseende er målet , at fjerne poser under øjnene , reducerer rynker og løft sagging områder .
Med næsekorrektion , vil konturen af ansigtet dynamisk ændres . Næsen kan ranke , kortere , mindre eller omformet til at give en mere behagelig udseende eller balance til ansigtet .
Med brystforstørrelse , vil brysterne være større , eller måske en bryst vil blive ændret mere for at sikre en mere symmetrisk udseende . Med et brystløft , vil sagging væv og hud skal fjernes , strammes og eventuelt areola vil blive gjort mindre , for at give en fastere , højere udseende brystet . Med brystreduktion , er de bryster gjort mindre , og ofte en elevator er gjort så godt at stramme sagging væv . Med reduktion , kan en patient også mærke til sundhedsmæssige fordel af mindre rygsmerter så godt.
Resultatet af en Fedtsugning er en slankere , fladere udseende til maveregionen . Når overskydende fedt og hud er fjernet eller strammes , og til tider muskel områder omstruktureret på grund af svaghed , er resultatet en fastere , slankere se til maven .
Fedtsugning vil reducere den fede eller slasket udseende på forskellige kropsdele , og afhængig om hvor meget der er fjernet, kan en væsentligt anderledes look opnås . Patienten kan miste flere inches og tøj størrelser .

Overvejelser

Plast-eller kosmetisk kirurgi er ikke en mirakelkur eller en proces, for blot at vælge en ny kropsdel fra et katalog og erstatte den gamle . Forskellige procedurer er sikker på at skal opdateres med tiden , såsom bryst augmentation . Brystimplantater er ikke som permanent , og patienterne skal være klar over, hvilke ændringer vil ske , og hvornår de kan forvente dem, og hvad de kan gøre , når disse ændringer sker . Med maveplastik , brystreduktion og fedtsugning , skal patienten vide, at enhver væsentlig vægtøgning vil have en dramatisk , og negativ , indvirkning på det kirurgiske resultat . Rhinoplasty udføres på brusk , ikke knogler , og som sådan , er resultaterne noget uforudsigeligt . Også , især med næse job , vil det endelige resultat ikke være kendt i omkring et år .

Advarsel

Mens plastikkirurgi er en populær og ofte udføres form for kirurgi , er det ikke for alle . Visse mennesker gør fattige plastikkirurgi kandidater . Kræftpatienter er ikke gode emner for plastikkirurgi , men rekonstruktionskirurgi til kvinder, der har haft en bryst fjernet ville være en mulig undtagelse . Personer med alvorlige og kroniske sygdomme , såsom hjertesygdomme , blodtryk , diabetes eller koagulationsforstyrrelser kan forventes at være dårlig patienter til plastikkirurgi . Risikoen for sådanne operationer kan forværre deres betingelser , eller opret livstruende komplikationer . Personer med hepatitis eller HIV er ikke gode kandidater , enten . De, der er sygeligt overvægtige , er heller ikke anbefales som plastikkirurgi kandidater .
Andre , der bør undgå at plastikkirurgi er dem med visse psykiske problemer , som dem med kroppen dysmorphic lidelse . Disse patienter søger ofte gentagen, overflødig plastikoperationer og ikke er tilfreds med resultatet . Personer med urealistiske forventninger involverer kosmetisk kirurgi også gør de fattige kosmetisk kirurgi patienter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------