Position: sygdoms > 3 >

symptomer på forhøjet brok

  

Du skal bruge:
Patologisk testsMoney

Hvad er en høj Brok


En høj brok er mere almindeligt kendt som en hiatal brok . ? . Disse brok er en abnormalitet , som en del af maven stikker igennem mellemgulvet ind i brysthulen . Normalt spiserøret er et rør , der passerer gennem brystet , ned gennem mellemgulvet ind i maven nedenfor . Åbningen i mellemgulvet , der gør det spiserøret til at passere , er kendt som esophageal pause . Folk, der har hiatal brok har alt for store esophageal hiatuses hvorigennem toppen af maven glider . Det er noget , der kan forekomme naturligt og ses hyppigst hos spædbørn , selv om det kan udvikle sig til voksne , som tiden går .

Hvad er symptomerne på en højtstående Brok ?


I mange mennesker, hiatal brok er ubemærket som maven passerer op gennem spiserøret pause og derefter ned igen uden uheld . De er meget svære at diagnosticere , da de ikke forårsager smerte , selv i de mennesker , hvis hiatal brok sidder fast over mellemgulvet og ude af stand til at gå ned igen . Det meste af den tid, de er fejldiagnosticeret som syre refluks sygdom . Mellemgulvet spiller en stor rolle i at holde syre i maven , så hvis toppen af maven er placeret over membranen , er der ikke meget at holde mavesyre i at løbe opad . Med andre ord er symptomer på hiatal brok hyppige eller kroniske halsbrand , opstød og kvalme .

Hvad er behandling af en højtstående Brok ?


Behandling af hiatal brok forårsager mærkbare symptomer kræver operation . Maven er trukket tilbage ned gennem esophageal pause . Den esophageal pause er skrumpet ned til tæt knus spiserøret og syet eller hæftet på plads , forbundet til membranen og spiserøret , hvilket forhindrer maven i at kunne stige op igen.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------